Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 27/06/2017
6:30 pm - 9:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Всеки от нас се нуждае от периодчно изчистване на емоционалната сфера, успокояване на духа и тялото. На практиката „ Ритуално Таро” ще преминем през няколко лесни дихателни практики за отпускане на тялото и настройване към самия ритуал.  Ще си поговорим за Архангелите, как те владеят чакрите ни и как стоят около нас в пространството. Ще се запознаем с техния нрав, характер, цвят, вибрация. Как могат те да бъдат поканени , как да говорим с тях и да изразяваме благодарността си. Тук ще пристъпим към същинския ритуал, в които ще благодарим за даденото и ще изкажем новите си въжделения и желания.

След Ритуала ще направим малка почивка и ще се върнем в Залата, за да чуем думите на Архангелите към нас. Ще ги чуем през езика на Таро. За всеки от вас ще бъде наредена подредбата „ Кардинален кръст на Ангелите”. За да се ориентирате по Пътя си, да намерите по лесно посоката си.Архангелите ще дадат своите съвети за ваши четири важни посоки. „Каква е волята ми?” , „Как да общувам със средата си?”, „Каква е енергията между мен и Любовта ми?”, ” Кой е пътя по който да се движа?”  И най-важното: „Какъв  е моя потенциал, които ще ми помогне да премина успешно през всичко, което ме чака?”

След тази практика, вие ще получите умението, сами да си правите ритуала в дома си, за да прочиствате средата около вас и да подновявате връзката си със себе си и отвъд.

Добре сте дошли!

Местата са само 12.

Моля запазете вашето участие предварително. Ако запазите място, моля бъдете сигурни,че ще имате възможност да посетите събитието. В противен случай заемате мястото на някой, който би имал желание и полза. При запазено място, но невъзможност да дойдете, моля обадете се поне ден по-рано на рецепция на център Мандала, за да ни информирате.

Цена: 30 лв

Водещ:
Лада Марина – Таро и езотерика.

Сподели