Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 11/04/2017
7:00 pm - 9:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Последиците от една незавършена връзка може да се разделят в две групи. Едната е, че новите връзки се „овкусяват“ от незавършените, точно както, ако човек си сложи ядене в мръсна чиня, то ще има привкус на старото. А в по-тежките случаи – на развалено, отвращаващо. Втората група е, че всяка незавършена връзка намалява капацитета за нови, защото чинията не е празна. Когато има с години трупани остатъци в нея, свободно място за нещо свежо, ново, питателно намалява или дори се изчерпва. Това важи, както за отделните връзки, така и за развитието на една връзка. То също важи и за връзките между приятели, колеги, учители, управници, шефове… Интимните връзки се характеризират с по-голяма дълбочина и от там носят възможност за повече болка.

Този практически семинар е възможност на първо място човек да провери до колко са завършени старите му връзки. Както и да се вгледа в дълбочина какво конкретно е останало незавършено. Кои рани са останали отворени. Стигането да тази яснота, често е не лека задача. Веднъж стигнал до нея, човек може да я използва за основа, от където да позволи процесът на лечение да започне. Човек има нужда първо да види какво има в мивката, за да подбере и набави подходящи средства, че да измие чиниите. С връзките това може да бъде дълъг процес, който да не успее да свърши в рамките на семинара.

За някои връзки или аспекти от тях е лесно да се провери дали са завършени. За други е по-трудно или е необходима помощ от вън. Ето няколко ясни показателя, че една връзка не е приключила:

 • вървя си по улицата и изведнъж виждам в гръб човек, който има същият цвят дреха, като бившия партньор. Усещам как ток преминава през мен или забавям темпото и се чудя как да се разминем, без да се срещнем;
 • не мога да започна нова връзка повече от няколко месеца;
 • още нося неговата фамилия, макар да сме разведени;
 • с новия ми партньор се случват нещата, както със стария – Всички мъже са еднакви!;
 • трябва да се обадя по телефона на бившия за да изясним битови неща, но всячески отлагам или звъня на общи познати, роднини, избягвайки прекия контакт;
 • имаме общ бизнес, кола, вещи, недвижимости;
 • продължавам да плащам сметките на бившия, само телефона;
 • пазя негови дрехи в къщи, само една риза;
 • като усетя неговия парфюм, изтръпвам;
 • избягвам места, където сме ходили заедно или общи приятели;
 • съдим се, а делата се точат години;
 • децата са прекрасен индикатор – когато между родителите им нещо не е наред, те правят странни неща – стават много агресивни или емоционални или непослушни или твърде любвеобилни или затлъстяват или се обръщат към наркотици, алкохол, цигари, екстремни спортове…

Повече по темата на www.dimo.bg

Цена: 25лв редовна и 20лв. намалена за участници във Фестивала на изобилието

 

Водещ: Димо

Димо е Ошо терапевт, даващ особено внимание на скритите Емоции и тяхното преживяване през Тялото, както и осъзнаването на процеса през Ума за да може човек да освободи оковите си и да бъде свободен на три нива (Тяло, Ум, Емоции). Използва силата на споделянето, Семейни констелации, работа с тяло, Транзесенс, Работа с вътрешното дете, медитация, Тантра, думи на Ошо. Работата му е изключително практична, през преживяването, допълнена от малко теория.

Сподели