Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 17/06/2018
5:30 pm - 6:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Независимо дали става дума за плодове, зеленчуци, билки или цветя, градинарството е изключително възнаграждаваща ни дейност. Когато имаме градина, ние можем да се насладим на красотата на природата, процъфтяваща точно пред очите ни.

Има още една градина която е невидима за нас, но е от голямо значение за нашето здраве. Това е градината в нашите тела — нашата чревна флора.

Все повече изследвания показват, че микробиомът е може би един от най-важните фактори, определящи нашето здраве и дълголетие. Микроорганизмите живеещи в нас са 10 пъти повече от клетките в тялото ни. Те са като растенията и плевелите; някои искаме, други не толкова. Важно е да познаваме техния свят, да се грижим за него и да следим той да е в баланс.

В йога също се счита, че здравето и чистотата на физическото тяло са от голямо значение за постигането на по-висщи състояния в практиката ѝ. И няма нищо чудно в това. Здрав дух в здраво тяло е добре познатата на всички ни древна латинска сентенция. Все повече хора обръщат внимание на възможността да са в добра физическа форма чрез консумирането на пробиотични хранителни добавки и храни, богати на пробиотици.

За това какво точно са пробиотиците, защо са полезни за нас и как можем да си ги набавим, такa че градината в нашите тела да процъфтява и да ни дарява с отлично здраве, ще си говорим с Ани Стойчева от Statera Life – сертифициран Health Coach от Institute for Integrative Nutrition. Ще има и вкусни безплатни семпли😊

Вход: СВОБОДЕН

Очакваме Ви!

Сподели