Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 18/03/2017
10:00 am - 5:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


School of Life Bg – “Училище за живота Бг” има удоволствието да ви покани на еднодневен практически трейнинг:
Програмиране на реалността – холограмата на УМА.

Това е първата от общо три части от програмата за цялостна трансформация: Програмиране на Реалността на ниво УМ, ТЯЛО и ДУША – Reality Engineering of Mind, Body & Soul.
Един оригинален и иновативен метод и подход за програмиране на квантово ниво, разработен от „School of Life Bg“.

Тази първа част от програмата ще се занимае с програмирането на ниво Ум – изключително мощен биокомпютър – приемник, пресъздаващ холограмата на реалността.

Цялата реалност е изградена от енергия и информация – съзнание, нива, вибрации и измерения. Твоите мисли, както и самата материя са изградени от енергия, кванти.
Ще ви предоставим набор от инструменти, техники и практики, с които да изградите реалността, която искате, като използваме вселенските закони, езика и кодове на програмирането на реалността.

ЗА КОГО е този трейнинг?
За всички, които искаме да живеем и да се чувстваме възможно най-добре в тази 3D реалност, търсят по-задълбочени знания за света в себе си, както и начини за промяна и личностна и духовна трансформация.

КАКВО ще получите на този трейниг?
Как да оперираме в холографската Вселена.
Кои са областите и сферите от живота ви, които искате да развиете и подобрите, набор от инструменти, упражнения и техники за програмиране на Ума, с които да работите, както и начини, с които да измервате резултатите си.

КАКВО ще правим?:
ТЕОРИЯ
Ще разгледаме теорията на квантовата физика: Холографската Вселена и безкрайното поле от потенциални възможности. Универсални вселенски закони.
Ние сме една цялостна система, способна да се свързва на много различни нива, която се пренаписва и пресъздава във всеки един момент, в който фокусираме вниманието си върху определеното нещо.
Ролята на Ума като приемник, който прожектира холограмата на нашата реалност. Комуникация и връзки на Съзнание и Подсъзнание. Мозъчни вълни. Обединяването на мисълта и емоцията в сърцето, генерират чувството, нашата обратна връзка към Вселената. Връзки ум, тяло и душа. Процес на взаимодействие между ума и тялото.

ПРАКТИКА
Първоначална оценка на вашата реалност и вярвания спрямо реалността, в която искате да бъдете. Ще използваме за оценката на моментното състояние на реалността „Моста на Реалността“ – Reality Bridge, метод, разработен от “Училище за Живота Бг“. Също ще използваме карта на съзнанието.
Какво искате да промените? Готови ли сте да поемете отговорност за промяната? Нашата реалност е продукт на нашите мисли и вярвания.
Светлинно и звуково програмиране на различни нива на съзнанието – упражнения за замяна на нашите мисли, представи, вярвания и убеждения, навици в АЛФА ниво и финална медитация за ДНК програмиране в ТЕТА ниво.

МЕТОДИ за програмиране на Ума: „Училище за Живота Бг“ създава своят Reality Engineering метод като използва квантовото програмиране на матрицата, холографската вселена, и взаимства от методите: Силва, НЛП, Трансърфинг, Положителна Интелигентност и други.

Нашият ИЗБОР
Когато умът, тялото и душата ни са в хармония, ние сме здрави, щастливи, творим и постигаме желанията и мечтите си с лекота, изпитваме удоволствие от постигнатото, резонираме на вибрацията на безусловната любов, състрадание, търпение, приемане и благодарност.

Да бъдем здрави, да имаме енергия, да творим чудеса, да живеем на по-висока вибрация в синхрон с прехода на земята е наш избор, избор, който правим всеки ден.
И още: „Съзнанието твори действителността, а ние творим съзнанието си.“ Това, което приемаме за вярно, се превръща в нашата реалност.

Когато приемеш себе си, другите, света, такива каквито са, ти си възвръщаш силата. За да поемем ролята си на Създател, трябва да осъзнаем и приемем, че светът всъщност е в нас. Хората около нас, нещата които ни се случват и които привличаме са просто огледало, което отразява това, което е в нас.

Ще ви очакваме.
Прегръщаме ви и ви изпращаме любов и светлина.

Цена 60 лв. (заплащане на място)
Регистрация: Необходимо е предварително потвърждение за участие във facebook с лично съобщение.

Теорията ще се води на 2 езика (английски с превод и български)

Ще работим по двойки и в група. Работата в група с по- висока вибрация спомага за повдигането на духа ни, за просветляването на ума ни и зареждането с положителна енергия и балансирането на тялото ни.

Кои сме ние?
Екипът на School of life Bg се състои от хора практикуващи духовни практики, духовни водачи и учители, енергийни лечители, психо-телесни терапевти, учители по живот, здравословно хранене, програмисти на реалността, ментори, програмни мениджъри и мениджъри трансформация.

Glenn Smith е един от двамата основатели на School of Life BG – „Училище за живота Бг”. Той е електро и автоматика инженер и мениджър по професия, ментор, лектор и музикант, който избира пътя на себеразвитието и духовното израстване и се посвещава на духовни и енергийни практики, сакрална геометрия и вибрация, като използва своята креативност и съзидателност за изобретяването на различни уреди и апарати на новата епоха. Последовател на Хулда Кларк и Дейвид Уилкок. Кристалната чакра пръчка и космически светлинен диск са едни от неговите изобретения.

Интерактивната част и медитациите се водят от Анжелина Гейджър, другият основател на School of Life Bg – „Училище за живота Бг”, лектор, проектен мениджър трансформация, психо-телесен консултант терапевт и духовен учител, с много голям спектър от духовни и енергийни практики, енергийна терапия и масажи, водени медитации, сакрална геометрия, ангелска терапия, радиестезия, кристална и ароматерапия, хипноза и регресия, алтернативни терапии, рейки (2 ниво), ученичка и последователка на Грег Брейдън, Дейвид Уилкок, Друнвало Мелхезедек, Енодея Джудит, Донна Итън, Сал Ракеле, Дияна Купър, Дорийн Вирчу, Марк Хайман, Милен Николов, Петър Дънов, Вадим Зеланд и др.

Глен и аз работим заедно по School of Life Bg през последните 4 години и съставихме различни модули, почерпихме опит от пътуванията си около света, запознахме се, научихме и събрахме различни духовни и енергийни практики.

Методите които използваме са: медитация, рейки, енергийно пирамидално лечение, препрограмиране на реалността, пречистване със сол и вода, психотерапия и регресия, , хипноза, кристална и цветна терапия, настройка на чакрите със звук и кристално легло, ароматерапия, тибетски купи, гонг баня и др.

Общи Модули:
– Ултра-метаболизъм и здравословно хранене
– Здраве и благополучие
– Балансиране и активиране на чакрите (7-12)
– Енергийни лечителски практики
– Силата на положителното мислене
– Ангели, дракони и еднорози
– Възнесение (Издигане)
– Меркаба
– Холографската Вселена и съзнание
– Живейки в многоизмерен свят
– Новата епоха и промените на земята
– Силата на съзнанието
– Обичай тялото си
– Вяра и чудеса
– Астрология
– Програмиране на реалността – Reality Engineering
– Защита от психични атаки
– Качества на 5-то измерение (безусловна любов, състрадание, търпение, приемане, благодарност и др.)
– Изобилие и богатство
– Кристали
– Ароматерапия
– Минали животи и регресия
– Любов
– Фен шуй
– Рейки практика
– Магията на звука
– Сакрална геометрия
– Тайните на водата и солта
– Гадателски техники (таро, и-дзин, руни);
– Рефлексология
– Нумерология и много други

Сподели