Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 18/10/2016
6:30 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


В тази специална двучасова практика ще разгледаме три на пръв поглед несвързани помежду си теми. Те, обаче имат реална връзка и тя е здравето на енергийната ни система и нашата аура. Ако чакровата система е блокирана,а аурата, изпълнена с пробойни, няма как да сме защитени от вируси, бактерии, както и от чужди енергийни посегателства, т.е. ще сме отворени за „изсмукване“ от т.нар. енергийни вампири. Практиката ще е хибрид от разнообразни методи, на които водещата се е учила в продължение на години. Тя ги използва ежедневно, за да лекува и защитава себе си и семейството си. Ще ги получите в систематизиран вид.
В този специлен час ще имате възможност да ЗАПИШЕТЕ интересни практически съвети за :
– Как да превантираме и лекуваме бързо и с природни средства вирусите на грипа, настинките и баналните сезонни респираторни болести. Уникални комбинации от средства за първа помощ и стопиране на вирусни заболявания!
– Да научите полезни техники за физическа детоксикация, съпроводени с лесни рецепти и практически пречистващи практики от Йога и не само от йога.
– Хранене за ДЕТОКС. Хранене за интуиция. Употреба на етерични масла, подправки, билки, ментални техники!
– ЙОГА, СПОРТ, ЛЮБОВ като средства за постигане на детоксикирано тяло, защитено от вируси и енергийни нашественици.
– Малко тайни от арсенала на светлинния работник, с които ще останете невредими за енергийни посегателства ИЛИ „КАК ДА СЕ ПРЕДПАЗИМ ОТ НЕГАТИВНИ ЕНЕРГИИ?“
В действителност всеки би могъл да извлече полза от енергийната защита. Всеки от нас в различни моменти е преживявал стрес, напрежение и конфронтация с другите. Повечето от хората се разболяват от настинка или друга лека болест. Едва ли можем да открием човек, който никога не се е чувствал физически, умствено и емоционално изтощен. В тези моменти се нуждаем от достъпен и надежден начин на защита. Няма един – единствен метод за енергийна защита, който да е подходящ за всички. Затова в няколко поредни издания на тази специлана практика, ще научите разнообразни начини да се защитавате, като използвате методи, издържали проверката на времето – чрез аромати, кристали, скъпоценни камъни, амулети, билки, цветове, свещи и медитация. Вашата аура е най-мощният ви щит срещу всяка форма на енергийна атака, затова ще научите как да я укрепите и как можете да получите допълнителна защита. Ще научите също как да осигурявате енергийна защита на дома си и близките си.
– НОСЕТЕ СИ УДОБНИ ДРЕХИ ЗА ЙОГА, КАКТО И ТЕФТЕР И ХИМИКАЛ, ЗА ДА ЗАПИШЕТЕ ВЪЛШЕБНИТЕ ДРЕВНИ- СЪВРЕМЕННИ ФОРМУЛИ ЗА УСПЕХ, КОИТО ВОДЕЩАТА ЩЕ СПОДЕЛИ С ВАС.
– ЧАСЪТ Е ПОДХОДЯЩ ЗА ВСИЧКИ ХОРА, КОИТО ВЯРВАТ, ЧЕ ЩАСТИЕТО И ЗДРАВЕТО СА НАШЕ РОЖДЕНО ПРАВО, А АКО НЕ СТЕ ОТ ТЯХ- ПАК ЗАПОВЯДАЙТЕ, ЗАЩОТО ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ПОНЕ НЯКОЛКО НАЧИНА, ЗА ДА ГИ ПОСТИГНЕТЕ.
– ЧАСЪТ Е С АБСОЛЮТНО ПРАКТИЧЕСКА НАСОЧЕНОСТ. ТОВА, КОЕТО ЩЕ НАУЧИТЕ, МОЖЕ ДА ЗАПОЧНЕТЕ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ВЕДНАГА В ЖИВОТА НАВЪН.
– ЦЕНА: 18 ЛВ.
– ВОДЕЩ: Деси Атанасова
Сподели