Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 01/08/2015 - 02/08/2015
10:00 am - 5:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Радиестезията е наука, древна колкото човешкия вид.
За радиестезията е писано и говорено много. Почти няма човек, който да не е запознат с някое от нейните приложения – в медицината, геодезията, археологията и т.н. Най-популярната сфера на използване на радиестезията е търсенето на подземни води, но може да се използва и в други сфери.
Един от основните закони на Вселената гласи, че всяко нещо в нашия свят непрекъснато излъчва и приема вълни. Това се отнася до всички форми на материята – живи или неживи. За съвременния човек е лесно да осъзнае това, тъй като пространството около нас е изпълнено с хиляди видове излъчвания, които лесно можем да доловим, да направим „видими и чуваеми“ – с мобилния си телефон, с домашния телевизор, с компютъра или радиоприемника си.
И все пак, въпреки техническия напредък, огромно количество лъчения остават под прага на чувствителност на съвременната техника. За разлика от апаратите, човек може да почувства със седемте си сетива множество вълни, които още дълго време ще се считат от науката за „невидими“. Именно това умение на хората да чувстват, да долавят тези излъчвания и вълни, се нарича радиестезия (radiesthesia – от гръцки – radius – „излъчване“; esthesis – „чувствам“). На практика, добрият радиестезист с помощта на съответните инструменти и помагала може да измери обективно излъчванията на всичко в нашия видим и невидим свят. Стига да има съответната информационнабаза данни за това.

Какво вкючва курса:
1. Работа с радиестезични пособия (махало, багети, вълномер)
2. Калибриране на махало
3. Ще поговорим малко за Сугестията,
4. радиестезията в медицината,
5. с какво може да ни е от полза радиестезията,
6. измерване на продукти,
7. как може да използваме радиестезията в своята работа,
8. какво е биорезонас и какво е общото му с радиестезиата.
9. И др.

Практиката в курса ще бъде преобладаваща, а теорията няма да липсва.

Цена: 108 лв

С предварително записване на 0894488809, info@yogamandala.net

Сподели