Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 20/02/2017
6:00 pm - 7:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Скъпи приятели, нашето йога пътешествие с вълшебната музика на Лукас продължава и тази година. Следващата ни среща с талантливия музикант ще бъде на 20 февруари в студио Мандала.

По време на последните ни практики с Лукас работихме върху балансиране на петте елемента и чакрите, които съответстват на тях. Следващата ни съвместена практика ще посветим на шестото чувство или интуицията, свързани с шеста чакра, известна като аджна чакра или третото око.

С помощта на мощните техники на Кундалини йога и трансформиращата сила на музиката и свещените мантри ще работим върху неосезаемата ни способност за възприятие и осъзнаването отвъд интелекта. Досегът до вътрешния глас и висшето съзнание ни помагат да преминем отвъд личната сфера към универсалното или космическо измерение, където различните преживявания се обединяват в една цялост. Йога, съчетана с музика на живо, е един от прекрасните методи да осъществим това пътуване във вътрешния свят. Заповядайте да го споделите с нас!

 

За водещите:

 

Лукас Маскиано е гуруто сред плеядата испаноговорящи музиканти, притежаващи невероятна харизма. Той е един от идолите на испанската интелигенция, след като през 2001-ва емигрира в Барселона, където живее до днес. Зад гърба си има девет авторски диска, предпоследният от които “От Париж до Трансилвания” отбелязва най-високите продажби на музикалния пазар в Испания. Лукас Маскиано има зад гърба си хиляди концерти в Испания, Европа, Латинска Америка, Индия и България. Една от насоките, в които той работи с особено голямо вдъхновение е комбинацията на йога и музика.

 

Людмила Класанова започва заниманията си по йога през 1996 г. в системата на Сатянанда йога. От 2006 г. преподава Кундалини йога, след като завършва курс за инструктори във френската федерация „Тантра – Кундалини йога“. Системата, която се преподава във федерацията, се основава на учението на индийския учител Йоги Бхаджан, който предава традицията на Кундалини йога в западния свят.

 

Вход: 15 лв.

Сподели