Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 03/04/2017
7:00 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Ти си жена и искаш да живееш добре, да обичаш и да бъдеш обичана, да реализираш талантите си, да имаш живот – мечта. И въпреки това, все още не го живееш напълно. Има нещо, което не виждаш ясно, стигаш до някъде и не можеш да продължиш със същия ентусиазъм?

Знаеш ли, че живееш в клетката на ума си. Живееш, прикована към миналото си. Живееш по правила, условности и очаквания. До кога? Всеки ден животът остава по-малко. А СВОБОДАТА ТЕ ЖЕЛАЕ. Да точно теб, ти която четеш това и копнееш да бъдеш себе си, всеки миг. Предлагам ти една възможност да се ОПОЗНАЕШ И ОТДАДЕШ, ДА СЕ ПРИЕМЕШ И ДА ПУСНЕШ, ДА ПРЕТВОРИШ И ДА ПРЕГЪРНЕШ. Животът те иска. Разпери Криле СЕГА.

Каня те на едно безплатно представяне на програмата, специално създадена от Деви само за жени.

В рамките на час и половина Деви ще ти помогне да се докоснеш до твоите вътршени прегради и да осъзнаеш потенциалите си за живот в лекотата.

Въпреки, че  е безплатно, моля запиши се на info@yogamandala.net

0894488809

Сподели