Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 18/05/2014
11:00 am - 1:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.regression

Дали ви се е случвало да получите усещането, че „познавате това място… или този човек…“? А дали сте имали усещането, че „винаги сте знаели…“ някаква определена информация? Или, че просто знаете как да извършите определена дейност, която никога до сега не сте правили.

Всичко това знание е било винаги част от нас. Ние пренасяме тази информация живот след живот, във всяко наше следващо прераждане.

На тази среща ще си поговорим за нашите минали животи и как можете да достигнете до това знание леко и приятно. Ще ви разкажа случаи с мои клиенти и ще ви опиша как протича едно пътуване в миналото, водено от мен. Разбира се, ще оставя време, за да отговоря на вашите въпроси.

След това ще се потопим в групова регресия на място. За около 20 минути всеки от присъстващите ще получи възможността да надникне в своя най-важен минал живот, да го види, усети и поживее за няколко кратки мига… Ще потърсим също така и послението от този ваш минал живот към настоящетот ви преражденае тук на Земята.

Водещ: Петър Петров – психолог, дипломиран магистър по „Психология на управлението”(2009г.). През 2006 година е завършил девет месечен курс по хипноза към Българската Асоциация по Хипноза (БАХ), с ръководител Милен Николов. От началото на 2010г. се занимава с частни клиенти и е придобил богат опит във воденето на пътувания в минали животи (над 700 сесии).

Всички присъстващи ще получат талон за намаление за една лична среща за регресия 🙂

Сподели

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment