Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 14/09/2014
6:00 pm - 8:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Колкото и тривиално да ви звучи – стресът може да е абсолютно под ваш контрол, а не обратното – да се оставяте той да ви ръководи и изтощава! За целта обаче трябва да овладеете някои прости техники. По-сложната задача е да се приучите да ги прилагате редовно.

Нови изследвания доказват, че редовният стрес свива обема на сивото вещество в мозъка и ако редовно му се поддаваме, можем с течение на времето да оглупяваме все-повече. Едва ли искате това да се случи с вас. Затова отделете 2 часа от времето си лично за себе си, за да овладеете способностите:

  •  Да релаксирате тялото супер експресно почти навсякъде, където се намирате. При стрес и напрежение мускулите се стягат. Когато ги отпуснете, давате сигнал на мозъка, че ситуацията е под ваш контрол.
  •  Да оставите слуха активно да си почине. Слуховият апарат е свързан с центъра на равновесието, чието разцентроване се влияе изключително много от стреса.
  • Да подарите на очите и цялата визуална сетивност приятна и лесна отмора. Зрителните нерви са пряко свързани с мозъчните структури и затова редовната релаксация на очите е изключително важна.
  • Да се отпускате въпреки неблагоприятна външна среда – досадни шумове, неприятни миризми.
  • Да се оттегляте бързо от среда, която ви напряга и дразни, дори и да се налага да пребивавате продължително в нея – с техники, които носят блаженство и карат ума да превключва на по-приятна честота.

 

Облечете се в меки и леки дрехи.

Вземете любимия си тефтер за записки с вас.

На финала на сесията ще има лотария с полезни подаръци за всеки участник J

 

Цена: 20 лв

Сподели