Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 17/04/2016
11:30 am - 1:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


С маслата на doTERRA и 11 Moons

Усещаш как всичко се пробужда за новия цикъл на живот. Готов си да се влееш в този обновяващ, пречистващ и свеж поток, който те носи към разширение и  благоденствие. Освободен от тежестта на миналото, чувстваш че новото те зове. Този глас, който те води към най-добрата версия на теб самия ти нашепва: Събуди се, събуди се….

В тази ритуална сесия ще заредим организма си с витална сила чрез естествената природа на етеричните масла, ревитализиращи йога и дихателни техники, за да разгърнем естествената си красота от вътре. Ще поканим високите вибрации в телата си, така че всяка малка клетка в нашето тяло да се чувства истински добре.

Ще научим лесен начин как да почистваме и зареждаме чакрите си с рейки и етерични масла.

Цена: 15 лв

Водещ: Деви

Само с предварително записване на 0894488809

www.yogamandala.net

info@yogamandala.net

За Деви:

Деви умело вплита мъдростта на констелациите с мистиката на йога, лечебният ефект на етеричните масла и силата на мисловните утвърждения. Нейният живот е въплъщение на това, което споделя в часовете си. 8 годишният опит в преподаването + 14 те години лична практика са стабилна основа, върху която тя надгражда чрез креативността на потока, който следва в сесиите си.

Интересът и към етерични масла и тяхното приложение в йогата започва през 2010 г,, когато тя прави за пръв път йога с етерични масла заедно с Албена Люцканова в Йога Мандала.

След това ражда дъщеря си и 3 години не може да се отърси от излишните килограми. През август 2015 г. тя се преоткрива чрез акро йога, етерични масла и осъзнато хранене и сваля без никакво усилие 7 килограма.

Интересът и влечението и към медитацията я среща с невероятни учители, като получава посвещения в древни тантрически техники и активации в многоизмерните пространства. Часовете и са изтъкани от магическо преплитане на йога, медитация, пранаяма, работа с кристали и звуци, мудри и вселенски мъдрости, представени по един лек, но провокиращ начин.

Деви е изучавала йога и медитативни техники в Идния, Непал, Бутан, Бали, Щатите и много други места по света, което оформя способността и да среща Изтока и Запада в часовете си. Тя е завършила 200 часов трейнинг с Шива Рей за преподаватели и е асистирала на старши преподаватели по прана флоу по света.

Сподели