Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 22/09/2016
8:30 pm - 10:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Ритуал за получаване на благословия от Персефона, за да намерим силата да се обърнем навътре към себе си и да изчистим всички нерешени проблеми, които носим

с Деви и Моника

Цена: на дарение

Заедно ще направим олтар с ябълки и вино и ще почетем плодовете, жътвата и даровете на лятото и земята. Чрез ритуал ще почетем Персефона, дъщерята на Деметра, която предвещава есента.

Според легендите на този ден Персефона, дъщера на Деметра (древногръцка богиня на изобилието и плодородието) се отправя към подземното царство, където прекарва зимата. Това символизира нашия собствен път навътре, който извървяваме от есенното до пролетното равноденствие – път на вътрешно съзерцание, преосмисляне на приоритетите и равносметка.

Чрез работата на констелациите ще получим благословия и лични напътствия от Персефона, така че да поемем по пътя към подземното царство без страх, въоръжени с мъдрост и осъзнаване.

Сподели