Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 17/05/2015
7:00 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


да изберем намеренията/провиденията с положителен заряд

да ги формулираме ясно

да ги изразим

да позволим на “чудото” да се прояви в живота ни

Ритуала е подходящ и отворен за всички и е на база ДАРЕНИЕ

Ние имаме чудесни идеи и желания. Тези от тях, които прекрарат достатъчно време в умът ни се превръщат в намерения. Намеренията най-често се сбъдват ако се хранят с подходящите съставки. Всеки от нас има силата да сбъдва и да проявява. За това не се изискват специални умения, а смелост и увереност. Аз не съм вълшебница и не мога да обещая, че ще сбъдна желанията ви. Но със сигурност знам как да сбъдвам моите. По време на този ритуал ще ви насоча и ще създам подходящата среда, в която провиденията ви да се превърнат в проявления. Ще ви помогна да разберете кои ваши намерения са в синхрон с потенциала ви.

Нашият потенциал е най-големият дар, с който идваме на Земята. Но той е скрит, за да можем да намерим и извървим сами пътя към себе си. Да разберем какъв е той и да направим крачки към проявяването му е смисълът на живота ни. В днешната динамична реалност е трудно да мислим за тези неща. Затова ви каня на този ритуал, в който заедно да отворим портала към измеренията, от които струи Яснота, Сила и Любов и ще проявим най-висшата възможна реалност според плана на нашата душа.

Можем да искаме всичко и всичко ще ни се даде. Въпросът е удоволетворението на кои наши желания ще ни насочи към потока на живота, който сме си предопределили. И има ли предопределеност въобще…

Сподели