Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 08/02/2016
7:30 pm - 9:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Една моя близка приятелка ми каза наскоро – “Трябва да се научиш да различаваш спешните от важните неща.” Спомням си тази фраза в навечерието на февруарското новолуние, което е заредено както с енергията на свежия старт, така и с неочакваното възникване на два конфликта в живота ни.

Новолунието на 8 февруари във Водолей ще предизвика у нас някои конфликти и противоречия поради два аспекта, които Луната прави с Уран и с Марс – първият е хармоничен, а вторият ще ни донесе раздразнение и напрежение. В този случай идеята е да минем отвъд полярното мислене и да намерим трети механизъм, който да ни разкрие нов начин за справяне с предизвикателствата. Астролозите съобщават за възможни два конфликта, които да се породят около новолунието и да са тясно свързани един с друг и във връзка с любовния ни живот и финансиите ни. Но както знаем всеки проблем съдържа решението в себе си. Затова и времето е благоприятно да излезем извън кутията и да разчупим моделите, които все ни довеждат до познатите сценарии.

Каня те на един ритуал, в който ще се изправим пред вътрешните си конфликти. Ще ги погледнем откровено и ще изберем посоката, която жадува сърцето ни. А това винаги е едно място на помирение отвъд всички наложени идеи и концепции, едно чисто и благоуханно място, където животът разцъфва.

И когато се срещнем там, ще си пожелаем нещо….

“Написаното желание с дата се превръща в цел. Цел разбита на малки стъпки се превръща в план. Планът, подкрепен от правилното действие превръща мечтите в реалност.”

 

Водещ: Деви

Цена: на дарение

Сподели