Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 18/11/2017
6:40 pm - 8:10 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Новолунието в Скорпион е най-подходящото време да направим пространство за сянката си, за всички онези дълбоки желания, които често държим скрити дори от собствеия си взор.

На това новолуние, раненият лечител Хирон ще извади наяве онези детски травми, които ни държат в плен на срама, вината, гнева и тъгата. Това са емоции, които ни спират да проявяваме живота си с величието на творци по желания начин. Ще ги погледнем, ще ги признаем и ще се освободим от отровното им въздействие.

Само така ще можем да обърнем поглед към намеренията на душата ни, които търпеливо чакат своето проявление.

Нашият потенциал е най-големият дар, с който идваме на Земята. Но той е скрит и понякога заключен в плен на сянката ни, за да можем да намерим и извървим сами пътя към себе си. Да разберем какъв е той и да направим крачки към проявяването му е смисълът на живота ни.

Някъде в нас бълбукат идеи и желания. Тези от тях, които прекрарат достатъчно време в умът ни се превръщат в намерения. Намеренията най-често се сбъдват ако се хранят с подходящите съставки. Всеки от нас има силата да сбъдва и да проявява. За това не се изискват специални умения, а смелост и увереност. Аз не съм вълшебница и не мога да обещая, че ще сбъдна желанията ви. Но със сигурност знам как да сбъдвам моите. По време на тазру ритуална ин сесия ще ви насоча и ще създам подходящата среда, в която провиденията ви да се превърнат в проявления. Ще ви помогна да разберете кои ваши намерения са в синхрон с потенциала ви.

В днешната динамична реалност е трудно да мислим за тези неща. Затова ви каня на този ритуал, в който заедно да отворим портала към измеренията, от които струи Яснота, Сила и Любов и ще проявим най-висшата възможна реалност според плана на нашата душа.

Можем да искаме всичко и всичко ще ни се даде. Въпросът е удоволетворението на кои наши желания ще ни насочи към потока на живота, който сме си предопределили. И има ли предопределеност въобще…

Водещ – Деви

Цена 13 лв

Важат карти Мандала и Мултиспорт

Запази своето място на 0894488809

Сподели