Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 02/12/2017
6:30 pm - 8:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


На 2ри декември, ден преди Луната да се изпълни докрай със светлината на Слънцето, ви каня да отпразнуваме заедно нейната екзалтацията в Телец. С оглед на елементалните стихии на този ден само Луната се намира в земен елемент и така на това пълнолуние тя осветява връзките ни с физическия свят, нашето собствено тяло и способността ни да материализираме и осъществяваме намеренията си. С празничен ритуал ще се разходим из най-личния лабиринт на собствените си инстинктивни потребности за да се изправим срещу Минотавъра, нашето вътрешно Слънце. Заедно ще извървим още една стъпка към оздравяването на отношението ни към собственото ни тяло и към материалния свят на проявлението.

Водещ: Моника Монова

Моника Монова (БА) е следвала статистическа макроикономика в Есен, Германия. През последните 6 години се е посветила на астрологичния гнозис и митологичните измерения на душата. Фокусира се върху практикуването на церемониални ритуали, които отключват собствения ни магичен ум, така че да преоткрием връзката ни с личната си и автентична воля и да пресътворим живота си в озарение.

Цена: 16 лв

Сподели