Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 15/01/2018
6:30 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Винаги има втори шанс. Това първо новолуние за годината в козирог е втори шанс да сложим вътрешните и външни дела в ред. Козирогът обича последователността, методичността и реда. Заповядай да изчистиш вътрешния си килер от трупаните с години овехтели вече концецпии, идеи и вярвания. Ще проветрим вътрешното си пространство и ще оставим само необходимото да продължим напред към мечтите си. Първият час ще прекараме в равносметка, а вторият – в подем и разгръщане.

Защо ин йога?

Живеем в свят, в който действието се подстрекава като единствен път към успеха, а пасивността се заклеймява като мързел. Но светът, в който живеем е дуален и естествено след яркия ден настъпва хладната нощ. Този дуалистичен механизъм е проявен и в телата ни чрез двата дяла на автономната нервна система – симпатикус и парасимпатикус. Чрез постоянното действие, гонене на ангажименти и отмятане на задачи ние пропускаме да подхраним парасимпатикуса, който генерира енергията ИН. Нямаме време да се оттеглим, да спрем и да съзерцаваме. А това е основата на медитацията – съзнателното сързерцание, което води до покой на ума. И така постоянно заети, ние пропускаме да се вгледаме в себе си. Това постоянно действие води до вътрешно изтощение на енергията ИН. Според Дао, за да сме в хармония със себе си и света, енергиите ИН и ЯН трябва да са в балансирана пропорция. Тази практика е за подхранване на нашата ИН енергия, която прахосваме в ежедневните дейности и оставайки без запаси ние ставаме уязвими за болестите, който се предшестват от хроничната умора и безсъние. Ин йогата предлага достъп до едно вътрешно пространство чрез пасивност и дълбочина. В тази медитативна практика таргетираме дълбоката съединителна тъкан, която не можем да разтегнем в динамичните практики и така винаги някъде по фасцията ни остава блокирана енергия. Представи си без да правиш нищо, как се случва много. Точно това е магията на ин йогата – без усилие постигаме дълбок покой на тялото, ума и емоциите. Ин йога се ражда от Даоистките практики, които ни учат на НЕдействие. В това състояние ние се отваряме и позволяваме на това, за което няма възможност, пространство и време в ежедневието да изплува и да бъде видяно, признато и интегрирано. Огромна физическа полза на ин йогата е, че таргетира ставите, които с времето се дехидратират и губят мобилността си. Емоционалните и менталните ползи също са много – ин йогата намалява значително нивото на стрес, повлиява чудесно състояния като панически атаки, депресия, безпокойство, хранителни нарушения, непреработени травми. Спомените от минали непреработени и неинтегрирани събития се складират във фасцията ни и на физическо ниво проявлението е болка, стягане, свиване, блокаж. Чрез ИН йогата работим на всички нива, като фокусът се насочва както към физическите усещания, така и към емоционалната картина зад това. Така имам възможност да станем истински интимни със самите себе си – среща, за която всеки от нас копнее.

ПОЛЗИ ОТ ИН ЙОГАТА:

 • Възстановява енергийния баланс в тялото
 • Повишава мобилността на ставите, особено на тазобедрените
 • Намалява нивата на стрес
 • Лубрикира ставите
 • Повлиява положително състояния като стрес, притестнение, тревожност, главоболие, паник атаки
 • Подготвя тялото и ума за медитация
 • Позволява навлизане в дълбочина на всички нива
 • Заедно със звуците пречиства етерното тяло
 • Подобрява фокуса и концентрацията
 • Създава усещане за хармония и любов
 • Връща ни в естествено състояние на покой и безпричинна радост
 • Задължително допълнение към динамичните ни практики

 

Водеща – Деви – www.deviflow.com/devi

Цена 18 лв.
Важат карти Мултиспорт
важат карти мандала с доплащане от 8 лв
С предварително записване на 0894488809
info@yogamandala.net

Сподели