Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 26/05/2018
7:30 pm - 9:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Ритуалните Танци са практика извършвана от всички тайни и явни  напреднали общества по света ,за да материализират целите си и визиите си за бъдещето.Това знание е било прилежно пазено от обикновенния не посветен човек.Всяко намерение изразено с глас и движение от много хора насочващи енергията в една посока, е мощна магнетична привличаща сила,която изразява желанието ни за промяна.Това е призив към вселената ,бог и самите нас,който засилва еволюцията на всички участващи.

Ще използваме силна емоционално заредена и надъхваща музика,чрез която да канализираме визия,слово,звук и танц ,за да освободим силата си заедно.Най-силният ритуал за сбъдване на намеренията е да отпразнуваш постигнатото преди да си го постигнал физически.

Ще танцуваме свободно под съпровода на уникалната комбинация от специално подбрани  от нас парчета.Някои от тях са продуцирани и записани лично от нас с живи инструменти и подкрепени с електронна модификация на звуците съвпадащи с истинската скала настроена на 432 херца.Между свободното, време за танцова експресия ,ще направим няколко настройвания към висшите намерения на бялата магия!А именно инвокиране на бъдещия ни аз, случващ се в среда на хармония,баланс и просперитет ,активиращ не само нащо благо ,а и на целия свят.Изразявайки щастието си за визията още от Сега,празнувайки победата над инертността с Танц ,ние задействаме магичните процеси.

В процеса ще имаме голяма степен на свобода и време за спонтанно танцуване и общуване с другите хора .Между това свободно време ще включваме груповото намерение и сила ,за да активираме груповата енергия и намерение.

Танцът е символичният език на душата. 

Медитация в движение, движение с намерение 🕉

В практиката ще има и музика на живо за акомпанимент.Ще използваме висококачествена техника и озвучение.

„Ritual magic is a combination of performance art, prayer, and meditation.“ – Dan Attrell

Водещи: Георги Ранчев и Ед Коев

Двамата се срещат на подобна ритуална практика с Лукреция Константинова и след време виждат сходствата помежду си.И двамата имат влечение към езотериката,силата на ума и са завършили философия.Любовта им към силата на музиката,свиренето и използването на новите технологии ги събират ,за да манифестират заедно идеите си с желанието да инициират хората в постигането на връзката си с Божественото и активирането на заложения потенциал.Тяхната цел е да се създаде отворено пространство за комуникация,забавление,извисяване и взаимно творчество между хората.Идеята е да се направи музикално преживяване ,тип парти ,в което да има Фокус и посока противоположно на конвенционалните партита,които разпиляват енергията и я изхабяват.

Цена :20лв

Начало 19:30 край 21:30

Място:Йога Мандала студио 

Ул.Мария Луиза 58

Сподели