Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 08/12/2017
6:00 pm - 9:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Понякога в намерението за духовно израстване на човек настъпва промяна повлияна от взаимоотношенията. В тази среща ще говорим за намерения – скрити и явни, които ни водят в нашето личностно развитие. Ще дискутираме начините за да ги управляваме съзнателно така, че да имаме успех и в социалния и в Духовния свят. Лекцията е за всеки, който иска да постигне по – високо ниво на съзнание едновременно с по – високо качество в отношенията си с другия. 

 

Цена: 30лв.

Водещ: Ангел

На  семинара ще има:

– практики: Ци Гун, Тай Дзи, медитация

– беседа относно: съчетание на духовните практики със социалния живот, скритите намерени и негативните влияния върху добрите случвания и отношения в живота, постигане на хармония при различните вибрации между партньорите, влиянието на различните идеи, посоки и сексуално споделяне между партньорите , когато се занимават с духовни практики.

Сподели