Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 03/08/2015
6:30 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Океанът от емоции, порталът към интимността, творческите импулси, насладата от любенето създаването на живота са теми на втората ни чакра Свадистхана. Това е любимото обиталище на Богинята. Там е насладата, но и самскарите (отпечатъците, сенките, непреработените ситуации и емоции) представени символично от крокодила Макара.

В тази чакра е капацитета ни да се наслаждаваме на живота, с всичките му дарове и да се справяме с предизвикателствата чрез движение, промяна. Тази чакра се повелява от елемента вода, който се асоциира с емоциите и се влияе от лунните цикли, затова е важно да се хармонизира чрез движение и пречистване. Застоя блокира, а движението отмива и затова в този час ще преживеем фина настройка на този сетивен център чрез нежни и чувствени движения, екзотични аромати, статични и дълбоко отпускащи пасивни пози с болстери, утвръждения, които да променят менталният отпечатък, блокиращ тази чакра. Мантрите и мудрите са друг инструмент, чрез който ще въздействаме на фините аспекти на 2-ра чакра, така че да позволим на вътрешната Богиня да танцува и твори чрез нас.

Този час е подходящ както за жени, така и за мъже, тъй като всеки от нас има женска същност, която е важно да подхранваме, особено в днешните динамични дни.

Цена: 15 лв

Възможност за доплащане, ако сте с карта – 5 лв.

За записване: 0894488809

info@yogamandala.net

Сподели