Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 21/05/2016
5:30 pm - 7:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


ЕКПРЕСИВНО РИСУВАНЕ, с което давате форма на емоции, мисли, съвсем спонтанно и с лекота, без предварителен план и без да се нуждаете от художествени умения.

Независимо дали го осъзнавате, у вас има мисли и емоции, които усещате, че владеят духа ви в настоящия момент. Държейки въглен, ще оставим ръката да води движенията по листа, докато нуждата от повече движение изчезне. Тогава творбата ви е завършена и тези образи и емоции ще бъдат изразени, ще имат форма, ще можете да ги споделите. Може да ползвате ходила, длани, пръсти за рисуването.

За кого е подходящо:
– За тези, които искат да отворят пътя на творчество и да се свържат със себе си. Творчеството не е непременно свързано с рисуване, но може рисуването да е ключово за творчеството във вашия живот.
– За развиващи се личности, по пътя към хармонията и баланса, бъдейки осъзнати.
– За търсещите хора, които обичат да опитват нови неща

Фокусът на събитието е върху преживяването и изразяването чрез изкуство, което както всички знаем и сме изпитали, има силата да променя и лекува.

Екпресното рисуване ще остане за вас като инструмент, с който може да срещате душата си. След рисуването е възможно да стартирате вътрешни процеси или да почувствате лекота в сърцето си.

Събитието не е арт терапия и е свързано повече с дефиниране чрез изкуство. За някои хора може да бъде достатъчно да нарисуват своя емоция за да осъзнаят и се освободят от нея, но други имат нужда от по-дълъг процес и за тях работа с арт терапевт е по-подходяща. За себе си това ще откриете по време на събитието.

Не е необходимо да имате художествени умения.
Материалите са осигурени.

ВАЖНО! Рисуването е емоционално за повечето хора и се случва с въглен за скици. Затова носете удобни, стари дрехи, които не се тревожите да цапате. Има съблекална, където можете да се преоблечете впоследствие.

Такса за участие: 15лв.
Моля, потвърдете своето участие най-късно до 21 Април.

Сподели