Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 11/09/2017
6:30 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


В първия работен ден след обновяването на облика на Мандала, създателката му Деви те кани на един много специален час, който има за цел да съживи тялото ти, да събуди енергията ти и да ти влее усещане за благосъстояние. 
 

Както обещахме те каним на третото издание на Съживи тялото си – Терапевтичната йога за гърба, врата, раменете и кръста. 

В тази сесия Деви ще ти представи нов комплекс от асани и пранаяма, който да работи специфично с проблемните области в тези зони.

Усещаш, че гърбът, вратът, кръстът и раменете са проблемна зона и често имаш болки или схващане там? Аз също! Затова изследвам всякакви начини да балансирам асиметрията на двете половини и да хармонизирам противоположностите в тялото си чрез практиката си. Ще работим по проблемните зони чрез уникалния асиметричен подход, който ме спаси от болките, за да възвърнем баланса и виталността в тялото си. Много от вас работят дъгли часове на стол, пред компютър. Това води до сковаване на раменете, врата, болки в гърба и кръста. Тялото е съвършен инструмент, който има нужда от постоянно настройване и грижа. В този час ще се фокусираме върху посланията на тялото ни и ще се научим да го чуваме и да отговаряме адекватно на нуждите му. Ще балансираме между сила и гъвкавост чрез терапевтичен подход към асаните, за да събудим естествените оздравителни сили на тялото. Ще завършим с пранаяма и медитация, които осигуряват правилния път на енергийния поток в тялото.

За кого е този час: 

Всички хора от всички възрасти, без ограничение!

Какво ще научиш:

Ще изследваш сам тялото си и ще научиш повече за собствените си асиметрии 

Можеш да се докоснеш до по-дълбоката причина за тези асиметрии

Ще си тръгнеш с техники, които да прилагаш ежедневно

Ще разхлабиш енергийните блокажи и възли в тялото си и ще усетиш потока на живителна сила в тялото си

Ще насочиш фокуса си към благосъстоянието си, вместо към проблемите си

Ще се почувстваш изпълнен с живот и сили 

Цена: 15 лв. Важат карти Мултиспорт

Важно! Местата са ограничени и бързо се запълват. Мястото е гарантирано при предварително заплащане на рецепция на Мандала. В деня на практиката с приоритет са тези, които дойдат на място по-рано до запълване на местата.

Не можем да гарантираме място на тези, които не дойдат на време. 

Запази своето място на 0894488809 

info@yogamandala.net

Сподели