Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 13/09/2017
8:00 pm - 10:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Дълбоко в джунглите на Амазонка се крие древна духовна култура, която черпи знания и изцеление чрез общуване с растения с мощни лечебни способности.
Най-известният сред тях е Айахуаска, разширяване на съзнанието, което отваря вратата към признаването на дълбоката истина за природата на сътворението и по-специално за човешката природа. Ще говорим и за други мощни растения, които позволяват развитие, изцеление и учене от гениалната природа.
Тази среща ще бъде посветена на опознаването на шаманските медицински традиции и начина, по който те предлагат, за да възстановят баланса в ума, тялото и духа и разширяването в пълно, богато и многоизмерно човешко съществуване.
Срещата ще включва лекция и разговор и няма да включва практически опит или насърчение за подобно преживяване.

Цена: 15 лв

Водещ: Дон Роберто

Дон Роберто е медицински антрополог и ветеран шаман в перуанската традиция на Шибибо и Местизо. Дон Роберто е учил с големите шамански майстори и лечители и е получил обучение по ядрен шаманизъм и е напреднал студент в Фондацията за шамански изследвания.
През последното десетилетие Робърт споделя и празнува медицина в семинари и срещи по света, водещи кръгове, подкрепящи общности и инициира годишни медицински учения в Испания и Перу.

 

Сподели