Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 25/02/2018
6:30 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Шаманското пътуване е метод за свързване с движещите сили на душата, ползван от почти всички архаични общества в автентичните времена на до-религиозни концепции. Близостта му с първичните психични структури дава възможност на всеки търсач с отворен ум и без някаква предварителна подготовка да има своите преживявания. Извършва се в легнало положение (шавасана), затова удобното облекло е желателно.

Чрез Ритъма на барабана ще се пренесем в едно необичайно състояние на съзнанието, в което ще отворим възприятието си за невидимите светове, които ни съпътстват и ще можем да потърсим отговорите на важните за нас въпроси. Накъде да поема, каква да бъде следващата стъпка в моето развитие, какво да оставя и какво да взема по пътя – са само някои от примерните въпроси, които можем да изследваме…

Обикновено това е пътуване с ясно изразено намерение: „искам силата си за да…“ (се излекувам… постигна… проумея…простя…осъзная…видя…се насоча към…), което се поставя в началото и след това, чрез ритъма на барабана търсещия се оставя на своите визии, преживявания и усещания, които да го отведат в нужната посока.  

Шаманската космогония разглежда живота като взаимодействие между трите свята – Долен, в който са нашите духове – помощници, а също и силата на предците; Среден – нашия човешки свят и Горен – където са нашите наставници и учители, висшите сили и духове.   

Ще направим общо три пътувания – за всеки от световете.

На 4 февурари ще направим пътуване за среша с нашите духове – помощници. Ще разберем кои са, как се казват, какви са техните дарби и как да ги ползваме в предизвикателствата на ежедневния ни живот (прочети още … тук можеш да сложиш линк към разказът на Мария Бикова за нейното пътуване от Самотраки)

На 25 февруари от 18:30 ще направим „Пътуване с кану“ – по реката на живота , за да открием накъде ни води той, кои са силите, които  ни движат отдълбокото, посланията, които искат да бъдат чути, визиите, които напират да бъдат видяни, за да се изпълни нашето автентично човешко съществувание. „кои са моите таланти, как най-добре да служа на живота …“са някои от примерните за това пътуване въпроси…

Ще завършим този цикъл отново по пълнолуние на 31 март от 18:30 с пътуване до Горния свят, където ще се срещнем със своите духове – наставници , за да потърсим своята глобална визия за себе си и живота. Примерни въпроси за изследване – „Какво трябва да узная, да направя, да получа или да бъда , за да синхронизирам живота си с мисията на душата си…“

Цена: 20 лв / на пътуване

Водещ: Ука (Росица Божкова)

Сподели