Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 17/12/2017
2:15 pm - 3:45 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Шаманското пътуване е форма на интроспективна медитация при която участниците навлизат в един режим на възприятие отвъд времето и пространството. Под звуците на барабана и гласа на водещата въпросите и проблемите, които ни вълнуват, се виждат в различна, често изненадваща светлина, освободена от рационалното мислене.

Състоянието на дълбок покой, което се постига при преминаването на мозъчната дейност на алфа и тета вълни, дава достъп до дълбоки пластове на подсъзнанието и на клетъчната ни памет. Правят се връзки между образи и събития, между усещания и модели на мислене и поведение, които в една или друга степен въздействат върху живота ни. При редовни пътувания се чувстваме все по-жизнени и присъстващи тук и сега, както и все по-способни да реагираме на ежедневните си ситуации от позиция на една нова дълбочина, стабилност и заземеност в нас самите. Шаманските лечебни ритуали засилват тези ефекти чрез активация на груповата енергия в полза на отделната личност, което води и до усещане за по-дълбока свързаност с колектива.

Водещ: Евелина

Цена: 15 лв

Сподели