Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 26/09/2015 - 27/09/2015
2:00 pm - 6:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Всеки човешки живот следва едно митично архетипно пътешествие, което ще сбъдне най-дълбокитени мечти или ще ни накара постоянно да се питаме: ИМА ЛИ НЕЩО ПОВЕЧЕ В ЖИВОТА МИ ОТ ТОВА?

Прекаленото фокусиране върху детайлите ни пречи да виждаме голямата картина, скритата душевна тема, която винаги присъства в нас и която винаги тече под външната драма в живота ни.

– Ами ако имаше начин да видите скритата душевна тема, която сте избрали в този живот?

– Ами ако вместо да ви причинява страдание, вие виждахте, че този живот иска да подкрепи най-висшия ви потенциал?

Когато започнете да се отпускате и да изживявате вашата душевна тема, вие ще намерите удовлетворението, което е рождено право на всеки един човек.” Андрю Фретуел

Да бъдете удовлетворени, означава да бъдете спокойни дълбоко във вашето същество. Щастието идва и си отива. Тъгата идва и си отива, но удовлетворението е полето, което живее и зад двете крайности. Удовлетворението е аналогия на истинското благополучие.”
Ричард Ръд, основател и автор на Ген ключовете

Ген ключовете са едно ново послание на любовта, което се е появило в света точно в този момент, за да ни помогне да видим и проявим своя най- ицш потенциал и то като служим на другите.

Много е вероятно да видите по-висшата цел на душата си, чрез уникалния хологенетичен профил, който се базира на часа и датата ви на раждане. По-важното е, че можем да се научим да разчитаме сами този профил и чрез силата на съзерцаването да събудим целта на душата си в този живот.

 

За кого е предназначен този семинар?

„Скритата цел на душата“ е практчески семинар, който е за всеки един човек, който търси смисъла в живота си, който търси кое е това нещо, с което ще може да служи на другите!

Семинарът е и за тези, които веча са успели да усетят своята висша цел, но по една или друга причина все още не знаят как да я приложат на практика в ежедневието си. Все още не са успели да видят цялостната картина на своя висш потенциал.

Семинарът е за търсещия човек, който знае, че животът му има определена цел и иска да я открие и съзнателно да я следва и по този начин да служи на света, в който живее.

Андрю Фретуел ще ни насочва как да използваме силата на съзерцанието и ключовите думи в профила си, заедно с личните ни ген ключове, за да събудим осъзнаването си за уникалната по-висша цел на нашата душа. Чрез примери с профили на известни личности, съзерцаване на личния ни профил, както от нас самите, така и в групи, Андрю ще ни насочва как да отключим скритата мистерия на уникалния си живот.

Може да бъде шокиращо, а в същото време и много забавно да видим, че животът вече е планирал драмата и големите мечти, които носим в себе си.

Трябва ни само осъзнаване за скрития модел и тогава можем да му се предадем и да наблюдаваме как синхроничната магия се разкрива пред очите ни, докато чувстваме вътрешното удовлетворение на пробуждащата се в нас по-висша цел.

„Моята лична цел с този курс е вие да достигнете до собствения си вътрешен „АХА!” момент, когато видите ясно своята скрита душевна тема и по-висша цел. Крайният резултат от това е едно дълбоко отпускане във вас и едно дълбоко приемане на вашите житейски радости и предизвикателства.” Андрю Фретуел

„Колкото повече отваряме сърцата си към живота и към другите, толкова повече стесняваме илюзорното пространство между сянката и сидхи.” Ричард Ръд

 

Техническа информация

Семинара „Скритата цел на душата“ ще се проведе на 26-27 Септември 2015г.

Продължителност: Събота от 14:00 до 18:00, Неделя от 10:00 до 18:00

Лектор: Андрю Фретуел

Място на провеждане на семинара: Йога Мандала. Адрес: гр.София булевард „Kнягиня Мария Луиза“ 58

 

Какво ще получите?

– Уникално преживяване

– Материали, чрез които да разбирате по-добре механизма за действие на ген ключовете

– Личния си хологенетичен профил за ген ключовете ви.

– Материали с информация за личните си генетични ключове в ключови сфери от хологенетичния ви профил.

– Запис от семинара

– 10% отстъпка за следващия продук/услуга, която ползвате от Gene Keys Bulgaria

 

ЦЕНИ и РЕГИСТРАЦИЯ:

За 1 участник: 119 лв. За 2-ма участници: 159 лв.

Местата са ограничени!

Може да се регистрирате за участие в семинара „Скритата цел на душата – тайната съдба, която носвим в ДНК-то си: Изпратете мейл на genekeysbulgaria@gmail.com или се обадите на 0887 24 31 45, за да запазите своето място на семинара.

Сподели