Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 22/03/2015
10:00 am - 4:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Пролетта е времето на събуждането за нов живот, времето на обновлението, силата и порива за растеж. Нека посрещнем пролетта заедно с нашите приятели от светлината, Ангелите. Те с радост ще ни обгърнат с любовта си и ще ни поведат на едно удивително пътуване из света, който те обитават. Ще се потопим в енергията на

* синия облак, който ще ни изчисти и освободи от ненужни енергии

* ще усетим силата на зелената светлина, която лекува

* ще минем през залите с енергията на младостта и обновлението

* ще се смеем с ангелите и ще танцуваме в градината на радостта, както танцуваме с добри приятели

* ще събудим групата на 7-те ангела, който всеки от нас носи в душата си

И още много, много красиви моменти ни очакват на този ден, моменти, които разтварят сърцето и изпълват душата, моменти на красиви цветове, тонове и ангелски песни изпълнени с нежност и любов. За всеки един, Ангелите Михаил, Рафаил, Йофиел, Елохим Лумина, Ангела на Любовта и още много други, са приготвили своя личен подарък.

Очакваме те с радост!

 

Цена 80 лв. (предварително записване до сряда 18.03)

Цена 120 лв. (предварително записване от 19.03-21.03)

Моля да заявите вашето участие в център МАНДАЛА или на тел. 089 448 8809

Ако имате въпроси за семинара, моля обърнете се към Илиана Севилла на тел. 088 680 2930

 

За водещата семинара

Илиана Севилла се занимава с енергийна работа от 2008г. Тя е биоенергиен терапевт, ченел-медиум и тренер от Кryonschule, Германия. Работи индивидуално (лечебни сеанси) и групово (лекции, медитации, семинари), а енергиите които присъстват и подкрепят работата и са енергиите на Ангелите Михаил, Рафаел, Лумина, Шамуел и др. и групата на 36-те висши съветници на светлината, между които Лорд Сананда – Исус Христос, Мелек Метатрон, Крайон, Серафис Бей, Сен Жермен, Лейди Нада, Кутуми, старите Богове Шива, Тот и др. Работи за популяризиране на древните символи от Атлантида, наричани още Кристали на Крайон или Кристали от божествената действителност. Тези символи са специално дадени за настоящия момент на хората и на Земята, за да се улесни прехода им към по-високите измеренения. През 2008г. Илиана Севилла създава и своя линия сребърни бижута със символите от Атлантида, за да може духовната работа да носи повече лекота и радост, на тези които я практикуват.

Сподели