Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 08/01/2018
6:30 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


“Това, че не си имал щастливо детство не бива да те лишава от радостен живот като възрастен.”
Деви

Всички някога сме били деца. Тези деца все още живеят в нас. Те имат много лица. Невидяното, нечутото, гневното, игривото, изискващото, незадоволеното, глезеното, критикуваното, тъжното, веселото, търсещо внимание, изоставеното, страхливото и т.н. Това са вътрешни състояния, свързани с най-дълбоките ни нужди. Ако като малки сме били критикувани често, то е нормално като възрастни да проявяваме неувереност в собствените качества. Ако сме били изоставени, то на преден план е усещането за липса на лична стойност. Ако сме били глезени, то вероятно и като възрастни тропаме с крак и изискваме всичко веднага.
Каквото и да е Вътрешното дете, то е онази част от нас която често реагира в обстоятелства на предизвикателство. В моментите, когато детинското надделява, разумният човек в нас е изтласкан на заден план. Детето е импулса, пламъка на реакцията, разумът идва в последствие. И така често попадаме в ситуации, в които очакваме от другите да задоволят нуждите на онази наша същност, която е гладна за някакъв тип утвърждение.
Добрата новина е, че сега ние сме тези, в чиито ръце е благоденствието и грижата на това дете. Ние сме възрастните, които можем да задоволим детските липси, които усещаме дълбоко в себе си. Нуждата да бъдем видяни, обичани, признати, чути, обгрижени са все детски нужди, които често не са били задоволени и са оставили зееща паст в нашите души.

В тази сесия:
Ще направим докосваща медитация и ще срещнем детето, което живее в нас.
Ще се погрижим за тази наша крехка и инатлива същност
Ще се научим да разграничаваме гласът на детето, съответно моментът на реакция
Ще отворим пространство за истински съкровен момент на среща между възрастният, който сме и детето, което живее в нас
Ще разберем какви са нуждите му и ще се погрижим да запълним липсите му
Ще онагледим как да живеем живота си като възрастни, каквито сме и от тази позиция да имаме капацитета да обгрижваме крехката същност в нас
Ще подкрепим вътрешното дете, за да може възрастният, който сега сме да живее живота си в хармония и лекота

Водеща: Деви – www.deviflow.com/devi
Обмен – 18 лв
Карти Мултиспорт важат
Карти Мандала важат с допълнително заплащане от 8 лв
Запази своето място на 0894488809
info@yogamandala.net

Сподели