Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 05/03/2016 - 01/07/2016
12:30 pm - 4:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


„СТЪПКА ПО СТЪПКА КЪМ СЕБЕ СИ“ – Вече и в София
Водещ – Надин Низешезин

Поредица от семинари за личностно развитие състояща се от 8 стъпки:

1. Емоционално пречистване и освобождаване от миналото – 10 януари
2. Вътрешното дете – 6 февруари
3. Да опознаем и обикнем себе си – 5 март
4. Да открием пътя си в живота – 10 април
5. Силата на мисълта и творческа визуализация – 7 май
6. Как да реализираме мечтите си – 4 юни
7. Любовта и взаимоотношенията – 2 юли
8. Отвори книгата на живота сега и чети – 6 август

Всичките стъпки са от 12:30ч. до 16:30ч.

Най-дългият път е пътя към себе си, него винаги изминаваме сами. Затова все отлагаме да тръгнем. Но, ако някой запали светлина в тъмното, разбираме, че опасенията ни са били напразни. Позволете ми да осветя пътя, който вие ще изминете сами, за да се насладите на най-голямото преживяване – Срещата със самия себе си!
Много често хората тръгват да търсят пътя си в живота или да реализират мечтите си, но нещо не се получава. Преди да стигнете до този момент, имате да изминете дълъг път. Най-напред е необходимо да се отървете от всички бариери които сами си поставяте, за да продължите. Много често те се крият в миналото или детството. Затова първите две стъпки са изключително важни – да пуснем всичко това в нас, което продължава да ни дърпа назад и да излекуваме нашето вътрешно дете. Едва тогава можем да се погледнем с реални очи и да се обикнем такива, каквито сме, безусловно, да се приемем с всичките ни слаби и силни страни. В този момент започва и процеса на опознаване на себе си. Ще бъдете изненадани, когато разберете, колко малко се познавате.
На тази основа вече сте готови да търсите вашата мисия, а за тази цел ще трябва да се научите да слушате вътрешния си глас, който винаги ви е нашепвал, но не сте му обръщали внимание. И когато имате ясната посока, на къде искате да поеме живота ви, тогава започвате да си поставяте конкретни цели, стъпка по стъпка и да ги реализирате. Този процес може да бъде дълъг, но когато видим първите резултати, започваме да чувстваме това вътрешно спокойствие, че сме на правилния път и цялата Вселена ни съдейства. И сега идва момента да допуснем любовта в нас. Казвам да допуснем, защото тя винаги е била там, просто нашия условен ум и страховете ни не са ѝ позволявали да се прояви. Говорим за тази истинска, чиста и безусловна любов, която не е основана на взаимни интереси и зависимости. Взаимоотношения, основани на тази сияйна любов, идваща от вътре, на практика са вечни…
И след целия този дълъг пат, извървян навътре към себе си, идва и НАГРАДАТА, а това е разрешението да получим достъп до Акашевите записи, или „счетоводната книга” на нашия живот. Това е момента, в който цялото ни същество започва да сияе, достигнало точката на вътрешна хармония, щастие и удовлетвореност.
С помощта на упражнения в група, ролеви игри и медитации, ще се активира тази част във вас, която да ви помогне да приложите знанията в реалния живот. Да въплати познанието във форма. Чрез „знанието“ вие сте събудили само съзнателната част във вас, чрез упражненията и ролевите игри те ще превърнат в преживяване. А медитацията цели да въздейства на подсъзнателно ниво, за да се изяви всичко това в реалния живот. В този семинар участва цялата групова енергия, която създава атмосферата на едно незабравимо преживяване, плодовете на което ще берете след известно време.
Желая ви попътен вятър!

ТЕЗИ СЕМИНАРИ СА ПОДХОДЯЩИ ЗА:
– За всеки, който желае да се освободи от тежестта на миналото
– За всеки, който има нужда да излекува вътрешното си дете
– За всеки, който иска да обикне себе си
– За всеки, който търси пътя си в живота
– За всеки, който желае да реализира мечтите си
– За всеки, който копнее да отвори сърцето си за истинската и безусловна любов
– За всеки, който желае да развие интуицията си
– За всеки, който иска да отвори „книгата на живота си” и да почерпи информация от там

НА ТЯХ ВИЕ:
Ще се освободите от всичко това, което ви дърпа назад. Ще откриете вътрешните ресурси, за да реализирате своя най-висок творчески потенциал. Ще погледнете на себе си в друга светлина и ще придобиете увереност в собствените сили. Ще отворите сърцето си за истинската и безусловна любов. Ще придобиете способността за трансформиране на убеждения и как да оставате в своя център, независимо какво се случва във външния свят. Ще получите методи за развиете интуицията си, тълкуване на сънищата и среща с духовните водачи. Ще можете да правите връзка с Акашевите записи и да черпите информация от тях.

Надин Низешезин (Надя Иванова) е една от създателките на Холистичен център „Нирвана” в град Казанлък. Завършила е Мениджмънт в Рекреацията SPA и WELLNESS в Икономически университет град Варна, където е специализирала различни подходи за възстановяване на човешкото здраве с множество алтернативни методи на лечение. Тя е квалифициран инструктор по Йога, Бахов терапевт и Майстор Рейки. Провежда също сеанси по Холотропно дишане и Регресионна терапия. Години наред успешно води поредица от семинари за личностно развитие озаглавени „СТЪПКА ПО СТЪПКА КЪМ СЕБЕ СИ”.

–    Участие във всички предстоящи „стъпки”  – 20% отстъпка от пълната сума при предварително заплащане.

–    Участие в единичен семинар – 50 лв.
–    Доведи приятел за единичен семинар – 90 лв. двоен билет.

Надин Низешезин (Надя Иванова) е създател на Холистичен център „Нирвана+” в град Казанлък. Завършила е Мениджмънт в Рекреацията SPA и WELLNESS в Икономически университет град Варна, където е специализирала различни подходи за възстановяване на човешкото здраве с множество алтернативни методи на лечение. Тя е квалифициран инструктор по Йога, Бахов терапевт и Майстор Рейки. Провежда също сеанси по Холотропно дишане и Регресионна терапия. Години наред успешно води поредица от семинари за личностно развитие под заглавие: „СТЪПКА ПО СТЪПКА КЪМ СЕБЕ СИ”. За повече информация тук:

За записване: 0894488809, info@yogamandala.net

Сподели