Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 08/09/2014 - 18/09/2014
7:30 am - 9:30 am

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


След като няколко месеца Андреа ни потапяше в магията на работата с енергия, с неговият курс на магнетичното древно изкуство на Тайчи и Чигун, и след като за известно време по независещи от него обстоятелства практиките бяха прекратени, имаме удоволствието да ви поканим на
ИНТЕНЗИВЕН 8-ДНЕВЕН КУРС ПО ТАЙЧИ И ЧИГУН С АНДРЕA

8-11, 15-18 Септември

 

Всяка сутрин от 07:30 до 09:30 часа

Ще можете да се насладите отново на древните практики и да разгърнете неподозиран потенциал за работа с вътрешната си енергия, благодарение на интензивния курс по Тайчи и Чигун, който Андреа организира специално за вас.

– – – – – – – – – – – – –

Тайчи и Чигун – Медитация в движение

Тай Чи и Чи Гун са древни китайски практики, които възстановяват и укрепват връзката Тяло-Ум-Душа. Ежедневното им практикуване благоприятства поддържането на добро здраве, дълъг живот, спокоен ум и духовно здраве.  АббА има дългогодишен опит в практикуването на Тай Чи и Чи Гун, като прави своя собствена уникална комбинация съчетана с таоистка медитация.

Андреа Виторио АббА

Андреа АббА е квалифициран учител, холистичен терапевт и житейски консултант посветен в лековитите и благодатни източни техники Шиацу, Тай Чи Чуан, Чи Гун, на които с отворена душа учи всеки, пожелал да бъде здрав.

„Тези практики са създадени чрез наблюдение на естествената хармония и ритъм на природата. Човек който е в синхрон с тези естествени ритми, не изпитва съпротива към живота, напротив – става Едно с Живота и с Всичко!“ – казва Андреа.

– – – – – – – – – – – –

  • Курсът ще се проведе при сформирана цялостна група.
  • Таксата за участие е 100 лв.
  • Единично посещение – 15 лв
  • Необходимо е предварително записване на info@yogamandala.net или тел. 0894 488 809.
Сподели