Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 01/10/2016
10:00 am - 4:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Елате на лекциите–подарък и вземете целодневен тренинг на промо цена 49 лева

*** СЪБИТИЕТО Е ПОДХОДЯЩО И ЗА МЪЖЕ ***

Няма нищо по-прекрасно от това да видиш как в днешното бясно компютъризирано ежедневие жените се връщат към своята природа и засияват. Заедно с тях процъфтяват и техните любими мъже, деца и приятели. Това се случва когато жената практикува танца Мандала.

 • Ако имате нужда да промените пътя, по който да вървите, но нямате смелост и сили за това
 • Ако искате да укротите ума
 • Ако сте в застой и любовта все не идва или не идва подходящия партньор
 • Ако сякаш живеете живота на някой друг

…значи е дошло време за танц Мандала.

Практиката е път към себе си за жената, към своя център и към сливане със своите чувства, изначална истина, таланти и вътрешна сила. Танцът ни свързва с богатствата, с които сме дошли тук на този свят, но които ние заради възпитанието, налаганите отвън порядки и обществото сме заглушили.

Ще обясним как чрез Мандала се свързваме със състоянието на чувстване на самия живот и природата, дори и в градска среда. Ще разясним как практиката ни помага отново да усещаме тялото, да бъдем в него, да се наслаждаваме на живота си чрез него, да бъдем в хармония.

 

*** ПРАКТИКАТА Е И ЗА ДВАТА ПОЛА ***

Има в моменти в живота, когато се чувстваме все едно в блато, когато освен че нямаме енергия, сякаш всичко е в застой – не можем да намерим нова работа или денйност, не идват финанси, не идват нови познанства и възможности, нито идеи… Именно заради тези моменти на помощ идва практиката „Изчистване на източника“. За да направим място в живота си за хубавото, новото, желаното – ние трябва да „изчистим“ всичко негативно, натрупвано и преживявано с години. И вече на „разчистеното“ да призовем онова, за което копнеем, канейки го да се настани трайно в живота ни.

 

На лекцията ще научите:

 • що за танц е Мандала
 • как да построим тялото и как се движи енергията по центровете по време на практиката
 • за какво отговаря всеки един енергиен център
 • как да формулираме работещи за нас намерения (тук има тънкости)
 • как да запазваме енергията след танца за себе си и да не ставаме жертва на енергиен вампиризъм

 

***

 • ако сме в застой и нищо не върви – с кои центрове първо да работим
 • подходящо ли е да правим практиката „Изчистване на източника“ в компанията на партньора си и защо
 • как „отпушваме“ тялото си с тази практика, така че да събудим сексуалността и да допуснем изболието в живота си
 • какво ни дава освобождаването на скритите емоции от тялото – гняв, яд, тъга, обида, смях, плач, наслада
 • как най-сетне да чуем своята душа, сърце и да познаем посоката, в която да вървим

След лекцията-подарък започваме работа с тялото – динамичната медитация „Пробуждане на източника“ – изчистване на първи и втори център – енергийната ни „батерия“. Именно в нея са събрани обидата, мъката, неизразения гняв и неизживяното удоволствие.

След това ще оставим време за детайлно обяснение на движенията (осмиците) в Мандала, а накрая ще завършим с танц без да говорим, за да попием максимално от състоянието на мир и хармония по време на танца. И като специална изненада – ще засилим усещането и ефекта от танца със специално поканен за целта гост! 🙂

 

Програма:

10:00 – 11:00 – безплатна лекция

11:00 – 11:20 – почивка (възможност за закупуване на билети намясто)

11:20 – 12:20 – практика „Изчистване на източника“ (в удобни дрехи)

12:20 – 12:40 – почивка

12:40 – 13:40 – детайли в движенията на танц Мандала (в удобни дрехи)

14:00 – 15:30 – медитация + танц без да говорим (в дълги поли и рокли)

 

Цена:

Целият тренинг на промо цена при предварително заплащане – 49 лева

Целият тренинг в деня на събитието – 55 лева

Практиката „Изчистване на източника“ – 25 лева

Детайли в Мандала + самия танц – 35 лева

 

Какво ви е необходимо:

– удобни дрехи (клин и спортна блузка)

– дълга пола или дълга рокля до земята

– бижута или любими предмети, които да заредим енергийно

– решимост да се върнете към себе си и към тялото си.

***

!!! Мъжете могат да вземат участие само в лекцията и динамичната практика. Танцът Мандала е сакрален и е САМО за жени. !!!

 

В кои случаи НЕ се препоръчва танцът Мандала:

– При напреднала фаза на рак

– При напреднала фаза на доброкачествени тумори

– При напреднала фаза на миома

– При операция или раждане чрез секцио през последните 6 месеца

– При остри вирусни или инфекциозни заболявания

– При остри ставни заболявания

– При диабет, ако имате нужда често от инсулин и хидратиране

– При епилепсия, шизофрения и други сериозни психически заболявания

***

Динамичната практика „Изчистване на източника“ не е подходяща за бременни.

 

За водещите:

 

Ирина Юрукова:

Получих знанията си за Мандала и изчистващата практика от Натали Вита – ученичка на Мая, и съм една от първите сертифицирани преподаватели в България. Завърших също и Академия за треньори на Наталия Кобилкина. Преминала съм през различни семинари, курсове и практики, целящи постигане на душевна хармония и изучаване на човешката природа в дълбочина. Занимавам се с йога, медитация, народни танци, астрология и акашови записи. Интересувам се от здравословен начин на живот, психология, народна медицина, кристалолечение, изкуства и творчество.

Вярвам в изначалното женско съвършенство и влагам душа и сърце, за да помагам жените да си го припомнят и заедно да творим един по-хармоничен и балансиран живот и свят!

Ирина ще отговаря на вашите въпроси на тел.0889 222 068 или на Mandala.dance@abv.bg, ФБ: Shine through your authentic beauty

 

Петя Коленцова:

Аз също съм ученичка на Натали Вита. Сертифицирана съм да преподавам редовни практики по Мандала и „Пробуждане на източника“.

Преминала съм множество курсове за личностно развитие, усилване на женската енергия, включително и рейки. Сертифицирана съм да предавам Рейки първо и второ ниво при мастер Малгожата Борковска от Полша. Завършила съм и курс за терапевти по „Първична терапия“ и освобождаване на травми от детството при психотерапевта Елица Великова – Пиюша.

Всеки има уникална дарба. Моята е да помагам на жените да се върнат към себе си, да си спомнят за какво са дошли тук в тези прекрасни женски тела. Да празнуват живота като се съединят с изначалната си мъдрост, сакрално знание, радостта, сексуалността и с потока на Вселената.

Петя ще отговаря на вашите въпроси на тел. 0885 645 794 или на petyakolentsova@gmail.com, ФБ: Petya Mandala Dance

 

Отзиви за дейността на Ирина:

Маргарита:

Преди да срещна Ирина, имах опит на три различни места с танца Мандала, където срещнах някакви резултати. Когато още за първи път вкусих вълшебството  от танца, преоткрих силата на трансформацията от тази уникална практика.

Обстановката при Ирина, емоцията, умението да води танца и целия процес, да вдигне енергията и да остави трайни промени на физическо и емоцинално ниво – за мен е уникално и съществено различно!

ТЯ е моят учител!

Благодарна съм на Съдбата, че това прекрасно същество се появи на пътя ми и ме обогатява и помага да надрасна себе си!

Тя е моята Богиня, която с личен пример ми показва как аз да се срещна с Богинята в мен!

Благодарна съм й и я обожавам!

 

Ваня, 28г.:

Мандала е преживяване, което изпълва с лекота, позитивизъм и настроение. Дори и най-скептичния ум, с нежната подкрепа и професионалната отдаденост на чудесен инструктор, може да бъде лесно завладян и вдъхновен. Точно това се случи с мен – на първата си Мандала отидох без настроение, сякаш по задължение, с ясната нагласа, че е поредното нещо, което няма да ми хареса. След като изпитах ефекта още след първия си танц, бях благодарна на Ирина, че успя по най-деликатния и интригуващ начин не само да запали интереса ми, но и да ми подари всички позитиви, на които може да се наслади всяка жена след танца.

 

Отзиви за дейността на Петя:

 

Елина, 27 г.:

Танцувам Мандала от няколко месеца. Този танц е магия, енергия и любов. След всяка практика усещам спокойствие и лекота, сякаш нещата си идват на мястото.

В забързаното ни ежедневие забравяме да поспрем за малко и да се вгледаме в себе си, да се запитаме какво наистина искаме. Това се случва на Мандала – „ровиш“ дълбоко в себе си и изказваш намерение, това, което усещаш като желание в този момент. На първите практики се чувствах схваната, с напрежение по тялото, но с времето всичко отмина и „товара“ от раменете ми падна. Започнаха да се случват желанията, усещам по-голямо мъжко внимание и нещата ми се получават по-лесно (или може би просто аз започнах да приемам всичко по-леко :)). Пете, благодаря ти, че споделяш с нас тази магия и ни помагаш и подкрепяш!

 

Даниела, 30 г.:

В момент, в който думите се бяха заградили в мен, Петя и нейните напътствия ми помогнаха да взема важно решение в живота ми и да се почувствам уверена, за да изкажа това, което ми тежеше! Сега уверено вървя напред през живота и знам, че, когато имам нужда Петя отново ще ми помогнете да изрека решението, което зрее в душата ми! Благодаря ти, слънчева! Танцът Мандала за мен беше много ново изживяване, което ми помогна да се отпусна и определено искам да танцувам отново.

 

Сподели