Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 17/02/2018
10:00 am - 2:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Скъпи приятели от София, заповядайте на 17 февруари, събота на ново издание на практическата сесия за ИЗЧИСТВАНЕ и БАЛАНСИРАНЕ на енергийните центрове – ЧАКРИТЕ и АУРАТА на School of Life Bg, „Училище на живота, Бг“.
Сесията е интерактивна и се състои от теория за чакрите и аурата, процес и поток на материализация, диагностика на чакрите с кристално махало на всички участващи, изследване на аурата и последващи техники, практики и методи за изчистване и баланс на чакрите и аурата: с физически упражнения, със звук, цвят и кристали, семе мантрите (Bija mantra), танци, мудри, работа с виолетовия огън, визуализация, позитивни утвърждения, механично с ръце, с помощта на архангелите, работа с кристална пръчка и медитация с тибетски купи, с която ще завършим.

КАКВО ЩЕ ПРАВИМ:
Кратка теория за чакрите от 1 – 7 и аурата, процес и поток на материализация, как да манифестираме желанията си.
Измерване на чакрите (1-7) на присъстващите с кристално махало. Сканиране на аурата за пробиви и прекъсване на енергийни нишки и обвързвания.
Изчистване на чакрите и аурата с помощта на определени техники и упражнения и зареждане и балансиране им със звук, цвят и кристали, с помощта на виолетовия огън и енергийни упражнения и танци за връзка с елементите: вода, огън, въздух, земя, етер.
Зареждаща мантра на Дева Премал и Снатам Каур за фон.
Работа с кристална чакра пръчка за „отваряне на сърцето и третото око“.
Медитацията е авторска на School of Life Bg, „Училище на Живота, Бг“ – „Пътуване до центърът на Вселената“ с помощта на Ангелите, съпроводена от тибетски пеещи купи за изчистване и зареждане на чакрите, за проектиране на желанията ви за 2018.

КАКВО ЩЕ ПОЛУЧИТЕ:
Диагностика, изчистване и баланс на чакрите и аурата ви, техника за материализация, при свободно протичащ поток на материализация (от идея и мисъл до проявлението във физическата реалност), как функционират чакрите и аурата и отговори на въпросите си ЗАЩО е така, в систематизирана таблица с много изчерпателна информацията за чакрите и ще усвоите набор от техники и упражнения, които да прилагате по време на вашата самостоятелна работа след това.

За нас ще бъде истинско удоволствие да сме заедно.

Балансът на чакрите и аурата спомага за хармоничното функциониране и обмен на енергия на всички системи на нивото на тялото, ума и душата.
Блокажите на чакрите и недостига на енергия и пробивите в аурата създават дисбаланс, който е причината за проявлението на болестите на физическо и метафизично ниво.

Ще има отново последваща сесия за синхронизиране на вашата вибрация с новата вибрация на земята, чрез активиране на 12-те чакри на 4-то (преходно) и 5-то измерение, както и сесия за ИНТЕГРИРАНЕ на ДУШАТА от програмата за Програмиране на Реалността ( Reality Engineering).

Благодарим Ви,  ще ви очакваме.
Прегръщаме ви и ви изпращаме любов и светлина по пътя ви.

Обмен: 40 лв. (заплащане на място)

Водещи: Анжелина Гейджър и Glenn Smith

Екипът на School of life Bg се състои от хора практикуващи духовни практики, духовни водачи и учители, енергийни лечители, психо-телесни терапевти, учители по живот, здравословно хранене, програмисти на реалността, ментори, програмни мениджъри и мениджъри трансформация.

Glenn Smith е един от двамата основатели на School of Life BG – „Училище за живота Бг”.
Той е електро и автоматика инженер и мениджър по професия, ментор, лектор и музикант, който избира пътя на себеразвитието и духовното израстване и се посвещава на духовни и енергийни практики, сакрална геометрия и вибрация, като използва своята креативност и съзидателност за изобретяването на различни уреди и апарати на новата епоха. Последовател на Хулда Кларк и Дейвид Уилкок. Кристалната чакра пръчка и космически светлинен диск са едни от неговите изобретения.

Интерактивната част и медитациите се водят от Анжелина Гейджър, другият основател на School of Life Bg – „Училище за живота Бг”, лектор, проектен мениджър трансформация, психо-телесен консултант терапевт и духовен учител, с много голям спектър от духовни и енергийни практики, енергийна терапия и масажи, водени медитации, сакрална геометрия, ангелска терапия, работа с махало, кристална и ароматерапия, хипноза и регресия, алтернативни терапии, рейки (2 ниво), ученичка и последователка на Грег Брейдън, Дейвид Уилкок, Друнвало Мелхезедек, Енодея Джудит, Донна Итън, Сал Ракеле, Дияна Купър, Дорийн Вирчу, Марк Хайман, Милен Николов, Петър Дънов, Вадим Зеланд и др.

Мисията на основателите е да спомогнат за разпространяването на знанията и практиките на новата епоха до колкото се може повече хора, които са избрали да вървят по пътя на личностното и духовно израстване и просветление.

 

Сподели