Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 03/08/2017
6:30 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Тялото ни е  инструмент, който има нужда от всекидневна подръжка. Забелязала съм, че поне 50 % от хората в часовете по йога съобщават за болки в кръста или гърба, а много не могат да изпънат до край краката си и да останат с изправен гръб в различни пози. Самата аз имам чувствителен кръст, за който полагам специални грижи, за да живея живот без болка. 

В тази двучасова сесия ще практикуваме специално подбрани асани в последователност, която да облекчи евентуален дискомфорт в тези зони и да огъвкави тялото ни, чрез разтягане на мускулите, съединителната тъкан и да отпусне малко пренатегнатите сухожилия. Ще имате възможност да изследвате дисбаланса ляво – дясно в тялото си.  Ще използваме ИН – ЯН подхода, при който ще започнем с по-пасивни пози и акцент върху дишането, за да таргетираме по-дълбоките слоеве на съединителната тъкан – фасцията и да достигнем до състояние на вътрешен покой чрез удължаване на дишането. Постепенно ще преминем в по-динамични пози, както и някои партньорски съчетания, в които ще си помогнем взаимно за безопасно навлизане в дълбочина на някои асани. Ще работим специално за кръста, сакро илиачните и тазобедрените стави, таза, сакрума, и краката. 

В тези сесии прецизността и техниката на изпълнение са по-важни от винясите и затова винясите ще са само свързващите звена между някои от терапевтичните пози, но фокуса няма да е в преливането. 

Практиката е изключително подходяща също за напреднали йоги, които имат нужда да преоценят практиката си и да станат още по-съзнателни за тялото и дишането си. 

Ще имате възможност да изследвате себе си, стойката си, дъха си и да наблюдавате потока на мисли, на емоции и на прана в тялото си. 

И това ще завърши с ароматна шавасана, която ще възнагради сетивата ви за търпението и отдадеността. 

След тази сесия ще имате чувство на дълбока заземеност и усещане за свобода в тялото. 

За кого е подходяща тази сесия:

  • За всички, които седят на стол дълго време
  • За всички, които имат болки в кръста, таза или в сухожилията в задната част на краката
  • За всички майки, родили наскоро 
  • За всички, които имат нужда от раздвижване на тялото и покой на ума
  • С две думи – този йога час е ценен за абсолютно всички

Повече за Деви – www.deviflow.com/devi

Цена: 15 лв.

Важат карти на Мандала с доплащане от 5 лв. 

Важат карти Мултиспорт 

Тъй като сме в зала ИН, местата са ограничени. 

Участието става само с предварително записване на 

info@yogamandala.net

0894488809

Сподели