Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 07/02/2017
6:30 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


„School of Life Bg“ има удоволствието да Ви покани да вземете участие в една уникална интерактивна практическа сесия:
„Ти можеш – енергийни техники и практики за самолечение и баланс“ и направата на лична енергийна карта на връзките и взаимодействието с хората в живота ви.

Сесията ще се състои от енергийни техники и практики за баланс на аурата и чакрите: със звук, пеене на мантри, семе мантрите (Bija mantra), мудри, чрез физически упражнения, работа с виолетовият огън, визуализация и зареждане с цветове, положителни утвърждения, кристали и механично с ръце. Също и енергийни упражнения и танци за връзка с елементите: вода, огън, въздух, земя и етер.
Направата на лична енергийна карта, с която можете да работите след това.
Медитация „Пътуване до центърът на Вселената“, съпроводена от тибетски пеещи купи за изчистване и зареждане на аурата и чакрите ви.

Ще получите информацията за чакрите, систематизирана в таблица, която да използвате по време на вашата самостоятелна работа.

Сесията ще се води на 2 езика (английски с превод и български)
Ще работим по двойки и в група.

Да не забравяме, че работата в група с по- висока вибрация спомага за повдигането на духа ни, за просветляването на ума ни и зареждането с положителна енергия и балансирането на тялото ни.

Баланса на чакрите и аурата спомага за хармоничното функциониране и обмен на енергия на всички системи на нивото на тялото, ума и душата.
Блокажите на чакрите и недостига на енергия е причината за проявлението на болестите на физическо и метафизично ниво.

Благодарим Ви за доверието, което ни оказвате да работим и вървим заедно по пътя на духовното израстване и достигането на по-високо ниво на съзнание.

Цена: 25 лв (заплащане на място)

Водещи: Анжелина Гейджър и Glenn Smith

Екипът на „School of life Bg” се състои от хора практикуващи духовни практики, духовни водачи и учители, енергийни лечители, психо-телесни терапевти, учители по живот, здравословно хранене, програмисти на реалността, ментори, програмни мениджъри и мениджъри трансформация.

 

Glenn Smith е един от двамата основатели на “School of Life Bg” – „Училище за живота Бг”.

Той е електро и автоматика инженер и мениджър по професия, ментор, лектор и музикант, който избира пътя на себеразвитието и духовното израстване и се посвещава на духовни и енергийни практики, сакрална геометрия и вибрация, като използва своята креативност и съзидателност за изобретяването на различни уреди и апарати на новата епоха. Последовател на Хулда Кларк и Дейвид Уилкок. Кристалната чакра пръчка и космически светлинен диск са едни от неговите изобретения.

 

Интерактивната част и медитациите се водят от мен, Анжелина Гейджър, другият основател на „School of Life Bg” – „Училище за живота Бг”, лектор, проектен мениджър трансформация, психо-телесен консултант терапевт и духовен учител, с много голям спектър от духовни и енергийни практики, енергийна терапия и масажи, водени медитации, сакрална геометрия, ангелска терапия, работа с махало, кристална и ароматерапия, хипноза и регресия, алтернативни терапии, рейки (2 ниво), ученичка и последователка на Грег Брейдън, Дейвид Уилкок, Друнвало Мелхезедек, Енодея Джудит, Донна Итън, Сал Ракеле, Дияна Купър, Дорийн Вирчу, Марк Хайман, Милен Николов, Петър Дънов, Вадим Зеланд и др.

Глен и Анжелина работят заедно по School of Life Bg през последните 4 години и съставят различни модули, черпят опит от пътуванията си около света, запознават се, научавате и събират различни духовни и енергийни практики.

Методите които използват са: медитация, рейки, енергийно пирамидално лечение, пречистване със сол и вода, психотерапия и регресия, репрограмиране на реалността, хипноза, кристална и цветна терапия, настройка на чакрите със звук и кристално легло, ароматерапия, тибетски купи, гонг баня и др.

Мисията на основателите е да спомогнат за разпространяването на знанията и практиките на новата епоха до колкото се може повече хора, които са избрали да вървят по пътя на личностното и духовно израстване и просветление.

Сподели