Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 02/12/2016 - 04/12/2016
10:00 pm - 8:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Практически курс-тренинг за моделиране на професионални и личностни умения, базиран на НЛП и коуч техники, през призмата на изкуството, творчеството и енергетиката на тялото.

Трансформиращият курс „Точка на отваряне“, може да ви помогне: 

 • Да си дадете равносметка къде и защо сте в този момент от Вашия живот
 • Да подредите и осъзнаете приоритетите и полярностите си
 • Да разберете начина, по който дишате и начина, по който живеете
 • Да постигнете конкретни Ваши материални и духовни ценности в живота
 • Да управлявате своето време
 • Да развиете творческия си потенциал
 • Да откриете скритите си таланти, способности и Вашето призвание.
 • Да обичате повече себе си
 • Да имате яснота, увереност и нови гледни точки
 • Да осъзнаете своята съзидателна енергия
 • Да постигнете баланс и спокойствие
 • Да сътворите живот мечта

ЗА КОГО:

 • Ако си на кръстопът в живота
 • Ако знаеш на къде отиваш, но имаш нужда от подкрепа
 • Ако искаш животът ти да се случва с лекота и забавление
 • Ако искаш да
  • се развиваш духовно и личностно
  • разбереш за себе си
  • преживееш незабравими мигове
  • видиш ограниченията, които ти пречат в живота
  • видиш ясно твоя път

КАКВО:
o Изкуството и дизайна в семинара
Изкуството е начинът, по който всеки от нас изразява своите емоции и вътрешни преживявания. Докато твори, човек се зарежда с положителна енергия и открива себе си.
Пред вас се разкрива тайнствената сила на цветовете, която предизвиква ума, стимулира чувствата и разширява възприятията. То е приятно преживяване заедно с хора, които творят, релаксират, забавляват се и откриват неподозирани неща за себе си чрез свързването с Майката природа. А тя е неизчерпаем източник на енергия и извор на положителни емоции за всички нас.
Изкуството има силата да отключва потенциала, скрит у всеки човек – с лекота и радост. То действа разтоварващо и релаксиращо, хармонизира и облагородява.

o Практики базирани на Гещалт психологията и от Невролингвистичното програмиране (НЛП) в семинара.От нашето раждане влиянието на всички и всичко около нас ни програмира и формира нашите възприятия и поведение. В курса „Точка на отваряне“ съзнателно променяме и изграждаме собствените си програми, използвайки невролингвистично програмиране.
Невро Лингвистичното Програмиране (НЛП) се фокусира върху постигането на максимални резултати чрез реализиране потенциала на човек. НЛП е съвкупност от доказани и работещи модели от бизнесът и психологията, които могат да се приложат ефективно във всяка една сфера.
НЛП е модел, водещ човек към ефективна комуникация, автентично лидерство, към реални възможности за реализация. НЛП означава поглед към света отвъд собствената перспектива, комуникация на различни нива,
надскачане на лимитите и ограничените вярвания, развитие на таланта!

o Техники взаимствани от Импровизационен театър в семинара
Импро (от импровизация) е театрална форма, при която сюжетът, персонажите и диалогът се измислят на момента.
Целта на този похват е да предизвика творческата себеизява на всеки един от нас. Така всеки изразява себе си чрез творческия си потенциал по един забавен, лек и непринуден начин. С този подход, в забавление и смях, можем да създадем наши нови изживявания и емоции, които да ни помогнат да преодолеем страховете си и да осъществим мечтите си. Използваме този подход, за да може всеки да преживее тук и сега своите цели мечти и желани състояния. Когато успееш да преживееш мечтата си, тя се сбъдва.

o Дихателните практики в семинара
Използваме силата на дишането, която владеем от момента на раждането си в комбинация с магичен коктейл от енергия от източника и различни техники, за да разширим съзнанието си. Практиката е подходяща за всички, които искат да случват намеренията в живота си с лекота и яснота! Практиката помага да изградим необходимата вибрационна честота и енергия в себе си, така че да привлечем в живота си конкретната събитийност, която сме възнамерили. Това се случва като освобождаме енергийните си блокажи и раздвижваме с нова сила енергийните си центрове и променяме вибрацията си.

КАК: 
Курсът се провежда в три дневен формат (Петък вечер, Събота и Неделя по цял ден).
Методите, упражненията и игрите в курса са на базата на „учене чрез преживяване“.
Използваме енергията на творчеството, рисуването, писането, дишането и ума. Всички заедно работим индивидуално и в групи чрез творчество, работа с въображение, визуализация, действие, поглед в себе си и различни дихателни практики.

рисуваме и творим много с различни инструменти и методи
правим брейнсторминг по време на упражненията и игрите
работим в сесии въпроси и отговори
създаваме енергийни картини
провеждаме упражнения за приоритети, стратегии, вярвания и модели
развиваме творческо писане
играем НЛП игри „нов код“
успокояваме ума чрез медитации
играем актьори в театър
практикуваме интегрално енергийно дишане
усещаме енергията чрез медитации и визуализации

 

02 декември – петък – 18:30 -регистрация на участниците, начало 19:00; край  22:00

03 декември – събота – 9:45 –  отворена залата за участниците, начало 10:00, край 21:00

04 декември – неделя – 9:45 – отворена зала за участниците, начало 10:00, край 21:00

 

Цена:
до 21 Ноември – 195лв.
след 21 Ноември – 245лв.

*Отстъпки до 50% за групи от 5 човека и каращи повторно.

*** Местата са ограничени***

***Дарение

Част от сумата ще бъде дарена за подпомагане и развитие на деца.

…::ЗАПИСВАНЕ::…
Заявете Вашето участие, като попълните формата тук:

https://goo.gl/forms/9YMuoLF9q78MT8F33

и внесете 30% вноска от таксата, която е валидна към датата на записването.
– по банков път в „първа инвестиционна банка“
IBAN: BG87FINV91501015894013
титуляр на сметката: „Соушъл Криейтив Арт ООД“
Основание за плащане: Име, Участие в „Точка на отваряне“
– лично и динамично на тел. +359899192747 (Георги )
– лично в СПА Център Амрита, Лозенец, ул. Кораб Планина 8-10, Йорданка Янкулова – за Точка на отваряне
– лично на рецепция в Студио „Мандала“, адрес: бул. „княгиня Мария Луиза“ 58, 1202 София
Водещи:
– Йорданка Янкулова
Йорданка придобива своето образование в предучилищна педагогика, както и Психология, Българска филология и Позитивна психотерапия (бизнес ниво). Сертифицира се към международната организация за треньори, като НЛП Мастер Треньор, което комбинира с енергийния подход, като Мастер Теате рейки, Бах терапевт и Енерготерапевт.
Занимава се с духовни практики от над 10 години. Създател на Акалеа енерго – дихателна практика. Работи с хора от над 5 години.
За себе си казва: „Аз съм влюбена в живота и пристрастена към трансформацията с лекота!“
Създател и част от екипа на „Точка на отваряне“.

– Борислав Гергинов – Тути
Борислав е създател на програмата Арт – релаксация „ПУЛС“ и основният креативен двигател, отговорен за разнообразните форми на реализиране на програмата и творческото приложение на различни модалности на изкуството за активизиране на индивидуалния личностен потенциал.
Борислав има магистърска степен по специалност Дизайн на керамика и стъкло в Национална художествена академия – София.
В професионален аспект той е изграждал декори и сценография в различни медии ( БТВ, БНТ и др.) и множествени проекти, в областта на пространствените решения. От 2004г. се занимава с консултиране, проектиране и изпълнение на работни, обществени и жилищни пространства за интериор и екстериор.
Борислав е и създател и част от екипа на „Art your team” – агенция за тимбилдинг програми и семинари, с цел изграждане на екипна работа.
За себе си казва: „ Индивидуалният ми подход и философия, като дизайнер, проектант и изпълнител е трупан с години практика и наблюдения как хората се чувстват, след като организирам пространството им, според техните нужди. В тази си работа използвам елементи от Фън Шуй и природните закони на Земята, защото всичко е природа и е произлязло от нея. Освен природата, най-големите ми учители и вдъхновители, са децата!“
Създател и част от екипа на „Точка на отваряне“.

– Георги Кристиянов – Маклауд
Георги има бакалавърски степени по „Администрация и управление“ и „Туризъм“, както и магистърска степен по „Финанси и капиталови пазари“, завършени в НБУ.
В момента е производител на биотор от Калифорнийски червей.
Георги работи и като посредник на инфраструктурни и финансови проекти.
Занимава се с личностно развитие и духовни практики от над 7 години. Георги е Мастер Рейки, Мастер терапевт с Ангелски и Архангелски енергии, както и специалист по Ментална терапия. Той прилага Практическа психология, чрез методите на импровизационния театър.
За себе си казва: „Духовното развитие на личността едно от нещата, с които се зареждам. Да работя над себе си и другите ме кара да изпитвам удоволствие от живота. Обичам живота, забавлението, движението и възхода. Мечтая за Свят изпълнен с осъзнати хора и любов. Подкрепям тази си мечта, като работя върху развитието на личната си сила и тази в другите хора.
Създател и част от екипа на „Точка на отваряне“.

– Димитър Вачев
Димитър е комбинация от логика и емоция, мисъл и творчество. Бакалавър програмист със страст в личностното развитие, го превръщат в професионален управител на проекти и стратегии за развитие на бизнес и личностни постижения. Сертифициран НЛП Треньор към Международната академия за треньори с НЛП, основана от създателя на НЛП, Джон Гриндер. Сертифициран НЛП Мастер треньор.
Вече повече от 7 години комбинира логичното мислене и точните науки с енергийни практики и духовния подход към живота, през призмата на енергетика, физика и квантова физика. Работи като ментор и треньор с хора и стартиращи фирми от над 3 години.
За себе си казва: „Магията на просветените е наука“
Партньор и създател на фирма, занимаваща се научно със създаването на музика и нейното влияние за постигане на дадено състояние, в търговски площи, публични пространства и частни домове.
Създател и част от екипа на „Точка на отваряне“.

Сподели