Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 06/11/2016
3:30 pm - 6:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Светът,  в който живеем не е просто материално място. Той се движи от закони на енергетиката и когато усвоим основите им, имаме шанса да се научим сами да сърфираме в полето от възможности и да направляваме хода на процесите в живота си. Съществуват методи на медитация и творческа визуализация, които могат да променят в по-благоприятна светлина хода на събитията в живота ни. Нужно е, разбира се, да ги използваме разумно, т.е. да не го правим с манипулативни цели и единствено от позицията на нуждите на собственото ни его!

Със сигурност много от вас са опитвали закона на привличането и основната му характеристика – да мислим положително и да настроим и чувствата си на позитивна вълна. Това е прекрасно, но понякога не е достатъчно. По време на този уъркшоп ще упражним две основни практики, които ще можете да вземете със себе си и практикувайки ги самостоятелно, ще имате шанса да влияете на обстоятелства в живота си, на здравето и просперитета си, наблягайки обаче отново върху добрите ценности. Приемете този уъркшоп като време, в което ще научите умения за сътворяване на чудеса, но такива, които не вредят и не манипулират, а работят за вашето и общото благоденствие.

Цена: 18лв. (ако имате карта за посещения доплащате 8 лв)

Сподели