Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 09/04/2017
4:00 pm - 6:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Замисляли ли сте се, че нещата, в които сме научени да вярваме от деца или в хода на по-нататъчния си живот, определят отношението ни към голяма част от нещата в същия този живот. Отношението ни от своя страна рефлектира върху действията, които предприемаме или не предприемаме. А действията или бездействието водят след себе си до различни последствия за нас самите. И ако онова, което ни се случва, не ни носи усещане за комфорт, е време да се запитаме къде се крие корена. Той обикновено е точно в това, в което вярваме, т.е. в нашите убеждения и нагласи.

По време на тази чисто практически насочена сесия ще се фокусираме върху сферата, която най-много куца в живота на всеки от участниците. Ще изследваме кое вярване или група от взаимо свързани убеждения и нагласи, свързани с конкретната сфера, звучат в негативен контекст. Ще влезем чрез медитация на подсъзнателно ниво и ще изчистим от там информацията, носеща негативен знак. Ще я подменим с градивно утвърждение, което да замести предходното – онова, което създава блокажи. С него за домашно ще продължим да работим и след сесията. По какъв начин – ще разберете в края на срещата ни.

Преди да дойдете, помислете върху коя сфера от живота си имате най-много нужда да поработите в настоящия момент. В хода на поне няколко дни преди срещата ни, облежете какви са най-типичните ви изказвания и мисли, свързани със съответната житейска сфера. Просто се самонаблюдавайте и се опитайте да ги запишете на лист. Елате с този готов материал в неделя следобед. Тази предварителна работа от ваша страна, ще улесни процеса на трансформиране.

Всеки, присъствал на въвеждащата лекция по време на „Фестивала на изобилието“ в център „Мандала“, може да използва получения талон за 20% отстъпка.

Всеки именник, носещ име на цвете, също получава такава отстъпка от таксата.

Цена: 15 лв.

Водещ: Анастасия

Сподели