Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 19/11/2016
5:00 pm - 8:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Тази практика е за онези Търсачи, които знаят, че Пътят е не толкова в пространството, колкото във времето и че отрязъкът между  раждането и смъртта, който сега преживяваме, съвсем не е цялата картина на въпросът Кой съм Аз.
В теоретичната част на това Пътуване, ще поговорим за времето  – линейно ли е , или не, има ли минало, което ни влияе, вечно ли ще ни влияе, защо ни влияе? Как да се освободим от неговото влияние?
Какво представляват основополагащите травми и как се създават ограничаващите вярвания? Каква е функцията на тези вярвания и как да разпознаем, че е дошло времето да ги пуснем. Как да ги пуснем? Егото и неговите уроци по линейната скала на времето.
Ще поговорим и за трите основни информационни канала на миналото – от този живот, от миналите прераждания и от историята на рода, методи за изследване на минал живот – регресии, хипноза, шаманско пътуване и констелации. Подготвителна лекция по темата за практическите ползи от лечението на миналото,  може да гледате оттук – минали прераждания и констелации с Росица Божкова. 
В практическата част ще направим Констелация на Времето за някой, който ще бъде избран по жребии.
 За водещата…
Ука / Росица Божкова/ е психолог, на който образованието не му пречи, за да експериментира с трансперсоналните методи за изследване на Пътя на човешката душа. Повече от десет години професионално се занимава с изследване на минали прераждания, тяхното значение за днешните ни избори и връзката им със съвременните  проблеми.
Повече от  две години практикува и метода на семейните констелации по Френската школа Самадева. Съчетава пътя на Изтока и Запада с уважение и респект.
Цена: 30 лв
Сподели