Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 30/07/2017
2:00 pm - 5:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Водещ: Наталия Накова

Цена: 30 лв

В този уъркшоп ще разгледаме: 

  • Енергията на Твоето Свещено Сърце – и активиране на Твоята Лична Сила- практика, инструменти за работа, медитативна техника и индивидуална работа;
  • За новото време и Любовта  – как да живееш балансиран; как да обичаш себе си; как да сътворяваш живота си, чрез любовта на твоето сърце- практика; инструменти за индивидуална работа; медитативна техника.
  • Партньорствата в нашия живот – как да приключим едни взаимоотношения; как да обновим едни взаимоотношения; как да създадем нови взаимоотношения; практика и медитативна техника.

 

Заповядайте на това дълбоко трансформиращо преживяване, където ще навлезем дълбоко в себе си, ще се свържем с мъдростта на нашето сърце и ще си спомним повече от себе си и своята свещеност.

По време на тази наша среща ние ще получим един дълбок поглед и разбиране за енергията на нашето Свещено сърце, за Любовта а също така и за Партньорствата в нашия живот. Ще отделим и специално време за работа с всеки участик.

Ще осъзнаем също така наши ключови блокажи, които са свързани с проявата и увеличаването на любовта в живота ни и нашите партньорства и така ако пожелаем ще можем да се освободим от изтощителни модели на лични убеждения и ограничения.

Ще има също така музика, медитация и време за споделяне.

Накрая ще можем да зададем и получим отговори на въпроси, които са възникнали по време на срещата.

По време на тези срещи се получават също така и задушевни дискусии с въпроси и отговори, които взаимно обогатяват, допълват и разширяват съзнанието на всички присъстващи.

Сподели