Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 18/07/2017
7:00 pm - 9:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Може би добре познаваш онова състояние, в което като изпаднеш нищо в живота ти няма смисъл. Без значение дали просто си стоиш в къщи и нищо не правиш или по цял ден си затрупан със задачи и ангажименти – в теб все едно се шири една празнота, сякаш не си способен да се зарадваш истински на нещо или да почувстваш удовлетворение от нещата, които си свършил. Ако останем по-дълго в това състояние, не само радостта ни напуска, а малко по малко и нашата енергия, и можем да стигнем до там да нямаме сили дори да станем от леглото. Това ни се случва, когато бъдем погълнати от БЕЗЦЕЛНОСТТА!

Сигурна съм, че също така отлично познаваш и моментите, в които изпитваш всепоглъщаща радост от живота си без да има особена причина за това. Може просто да вървиш или да водиш ежедневен разговор с някой приятел, или просто да се наслаждаваш на хубава гледка – нищо особено на пръв поглед – но ти се чувстваш щастлив и изпълнен с живот. В тези моменти не си задаваме въпроси свързани със смисъла на живота ни, а просто се усмихваме, чувстваме радост и удовлетворение и сме изпълнени с енергия. Дори само като си припомня някой от тези моменти се усмихвам … Да, знам, че и ти се усмихна! Това е състоянието на тотална пълнота и жизненост, на присъствие и радост, на щастие, без ясна и видима причина – това е усещането, когато сме ЦЯЛОСТНИ!

На 18-ти юли 2017ч. от 19:00ч до 21:00ч. ще обърнем цялото си внимание върху тези две състояния, за да:

  • Разберем в дълбочина какво ги причинява
  • Разберем защо са се появили
  • Разберем как преминаваме от едното в другото състояние (от безцелност към цялостност и от цялостност към безцелност)

На този уъркшоп ще си задаваме въпроси като:

  • Защо изпадам в състояние на безцелност?
  • Какво всъщност означава да имам цел в живота си?
  • Защо понякога не се чувствам щастлив и удовлетворен от постигнатите цели?
  • Как да избирам правилните цели за себе си?
  • Какво ми пречи да живея в състояние на цялостност?
  • Как мога да бъда повече време в състоянието на цялостност?
  • Когато се намирам в усещане за безцелност, как мога да изляза от него и да се потопя в състоянието на цялостност?

Ако някой от тези въпроси те вълнуват и  искаш да споделиш отговорите си за тях и да чуеш други такива – заповядай на нашия уъркшоп “От безцелност към цялостност”

Ако искаш да разбереш по- добре своите лични причини да изпадаш в състояние на безцелност и начините да излизаш от него – на 18-ти юли ще имаш перфектните условия за това.

Ако искаш да се учиш как да живееш изпълнен с жизненост и смисъл – Уъркшопът “От безцелност към цялостност” е една правилна стъпка за теб.

Ела и заедно ще открием причините, които изпълват живота ни с радост и смисъл!

Лектор: Мария Цветкова

Цена: 20 лв / 1 участник

           30 лв / 2 участника

Уъркшопът  “От безцелност към цялостност”  е базиран на мъдростта на ‚Ген ключовете‘

Ген ключовете са набор от учения, които са създадени за съвременния начин на живот. Като използваме древното изкуство на нежното съзерцание, четем и прилагаме мъдростта им, ние можем да открием истинската по-висша цел в нашия живот.

‚Ген ключовете‘ са жива мъдрост, която не ни казва какво трябва и не трябва да правим. Те просто ни насочват да обърнем внимание на това, което се случва в живота ни. Да бъдем по-будни за защитите си, за обуславянето си, за мисловните и поведенческите си модели, за механизмите, които действат в нас и които може би са скрити от нашия поглед, и това ще ни помогне да откриете по-висшата цел, която стои зад тях. Освен това, те не изискат от нас да се изолираме или да променяме драстично начина си на живот. Как ще работим с ‚Ген ключовете‘ единствено наша отговорност. Те помогнат да открием и да разберем кое е най-доброто за нас без да ни заставят да го следваме, докато не сме готови  да го изберем сами.

Мария Цветкова е част от екипа на Gene Keys Bulgaria от самото му създаване. Приела е за своя мисия да помага на хората по пътя им към осъзнатостта, поемайки отговорност за живота си. Вярва, че всеки един човек носи в себе си уникалната искра, която осветява света по приказен начин. Мария се стреми да живее в синхрон с вярванията и убежданията си и да дава личен пример за това, как може „фасадата“ и „вътрешността“ да си съответстват.

Сподели