Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 02/05/2015 - 09/05/2015
All Day

Location
Тоскана


Ваканция в района с най-лековита термална вода на Италия

и

йога, спа, медитация, танци, масажи…

2-9 май 2015

С Деви и Мокша

Подари си седмица само за теб, за твоето лично пречистване и прераждане след зимата.

Йога Мандала те кани отново на ритрийт в Тоскана, в областта Сатурния, където според легендат бог Сатурн е хвърлил мълния, за да вразуми враждуващите хора и от там е бликнала изключително лековита топла вода, която е образувала множество естествени басейни под топъл водопад.

Вълшебната вода на Сатурния предлага дълбоко емоционално и физическо пречистване. Съчетано със слънчевите бани, красивите плажове, ежедневните практики и вкусната храна са чудесен дар за всеки, който се обича.
В миналото, йогите са се оттегляли на ритрийт в пещерите, за да се свържат с Божествената искра. Днес ние те каним в една съвременна вила, за да осъзнеш мисията на живота си, да погледнеш към хоризонта, отвъд ежедневието си и да се научиш да живееш в радост и блаженство.

Подготви се за седмица, в която основна тема ще е връщането към същността чрез всекидневни практики, така подбрани, че да отключат най-висшия ни творчеки потенциал. Практиките ще бъдат водени от Деви и Мокша, всеки специалист в различна област, създаващи безопасна среда за практикуване, която да те предразположи към едно пълноценно завръщане във истинския ти дом – сърцето.

Мястото ще ни откъсне от ежедневието и ще ни потопи в среда на безвремие, където единствената ни цел е да се свържем по-дълбоко със себе си и да пробудим желанието за по-съзнателно и радостно съществуване и след завръщането ни в града.

Микса от техники, които двамата използват заедно е изключително силен и въздейства на дълбоките нива на съзнанието, пречиства тялото и хармонизира емоциите, като същевременно оставя място за забавление и наслада в практиката.
Tоскана е заредена с енергията на Божествената майка и те кани в прегръдката си, за да разтовариш бремето си и да се погрижиш за себе си както подобава на човек, който се обича.

ЦЕНА: 450 евро за 1 седмица

Включва настаняване в споделена двойна стая или единична стая, всички практики

100 евро допълнително за храна

Уиз еър летят до Рим и от там вилата е на 100 км.

 

За Деви и Мокша

Деви поема по пътя на йога преди 9 години в Лондон и от тогава нестихващото и влечение към познанието за съзнателно живеене я среща с различни световни преподаватели, всеки от който оставя следа в сърцето и и формира уникалния и стил на преподаване. С нейните практики по виняса флоу ще усетите движението на праната (енергията) в тялото си по плавен, но силен начин, който ще ви помогне да творите със замах и без страх, изразявайки себе си тотално и без задръжки.

Мокша също се среща с йога преди 9 години, изпълнени с интезивни обучения и пътувания по света. Той ще ви преведе през силно енергетизиращите техники на крия йога – мощни практики, генериращи концентрация на енергия в определена точка в тялото и съзнателното и разнасяне по енергийните канали. Така ще се отворите към едно по-фино ниво на съществуване, което ще ви свърже дълбоко с вътрешния ви свят. Мокша изучава аюрведа от 3 години, а силно енергийния и лечебен масаж на сайонджи, който практикува, му позволява да направи пълноценна диагностика и препоръки за по-здравословен живот. Широкия спектър от техники, с които борави обуславят индивидуалния му подход към всеки.

 

Записване

 

[easymedia-gallery med=“25923″]

Сподели