Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 22/02/2018
6:30 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Tърсите ли промяна? Искате ли здраве? Вярвате ли, че сбъдването на желанията, радостта и силата ви принадлежат по рождение? Допускате ли, че да си силна, хубава и харесвана, дори от самата себе си, е възможно? Имате ли нужда от идеи, вдъхновение и практически методи, които да ви донесат големи количества енергия, тласък и подем във всеки аспект на живота ви като жена?!
Ако отговорът на всички тези въпроси е вашето „ДА!“, то практиките за жени са нещо, което си струва да посетите.
 
ЕНЕРГИЙНИТЕ ПРАКТИКИ ЗА ЖЕНИ ЩЕ ВКЛЮЧВАТ РЕДИЦА УПРАЖНЕНИЯ, ТЕХНИКИ И ИНФОРМАЦИЯ КАК ДА УСПЕЕМ ДА СЕ ЧУВСТВАМЕ ИСТИНСКИ УДОВЛЕТВОРЕНИ ОТ СЕБЕ СИ. Тези практики ще ви дадат много ключове, за да намерите път към самите себе си и към своето усещане за ЗДРАВА ЖЕНА, която твори с лекота живота си, такъв, какъвто го рисува в мечтите и фантазиите си. В този прекрасен, сякаш нереален живот, вие можете да поканите хората, които искате, събитията, които бленувате и най- вече- ВАС САМИТЕ- ТОЧНО ТАКИВА, КАКВИТО МЕЧТАЕТЕ ДА СТЕ- ЖЕНСТВЕНИ, МАГНЕТИЧНИ, УСПЕЛИ, СПОКОЙНИ, ЗДРАВИ, ХАРЕСВАНИ, УХАЖВАНИ… списъка довършете сами!
Чували сме, че сме толкова големи, колкото големи са мечтите ни, нали? Нека се съберем, за да получим козовете, които да изиграем успешно практически СЕГА! За мен ще е удоволствие да споделя с всички вас, които приемам за мои сестри и приятелки, как аз успявам да реализирам онова, за което помечтая. И това е самата истина. Да знаете, че не съм сама, още много жени са стигнали до това съкровено знание и са го превъплътили в практически опит.
Пригответе се в рамките на тези 2 часа да научите и запишете енергийни упражнения, рецепти и хитрости за отслабване, рецепти за женско здраве и красота, мощни енергийни техники за женственост и активиране на енергията във всяка жена, техники за привличане на мъже и финансово изобилие и задържането им, за придобиване на сила и успех в живота. В практиката ще научите и други полезни елементи, с които да сглобим пъзела на женското щастие.
N.B.: Облечете си удобни дрехи за медитациите и упражненията от йога, които ще ви покажа. И този път те ще са насочени към женската сексуалност, репродуктивното здраве, красотата и вътрешения мир! Носете тефтери за записване на важните пунктове.
Този път ще дадем съвети, които СА ЦЕННИ ЗА ЖЕНИТЕ НАД 35- 40 ГОДИШНА ВЪЗРАСТ. Също така ще споделя с вас лесна енергийна техника за изчистване на енергийното поле и спиране на изсмукването на положителна енергия, както и метод за пречистване от натрупана чужда енергия.
В семиинарите за жени ще научите още:
– Как лесно ежедневно да изчиствате нервното напрежение и стреса, които разрушават нашата женственост? Има ли начини за постигане на устойчива нервна система и усещане за блаженство чрез хитрости от древни практики за жени?
– Как да имаме добър метаблизъм и да въздействаме всеки ден на обмяната на веществата чрез различни инструменти?
– Как да се вталим и да отслабнем само с помощта на дихателни техники и билки за намаляване на наднорменото тегло?
– Как да използваме медитацията като начин за бърза самопомощ при болка и стрес?
– Красива кожа във всяка възраст- рецепти от моя арсенал;
– Силен имунитет без лекарства и добавки;
– Активна репродуктивна система- техники;
– Как да имаме позитивен поглед над живота си, весело настроение, усмивка и да забравим за ДЕПРЕСИЯТА;
-Свежа памет, бистър ум, бърза мисъл , добра концентрация – техники.
 
* ЗАДЪЛЖИТЕЛНО запазете своето място на телефона на рецепция в Мандала- 0894 488 809
Водещ: Десислава Атанасова, повече виж във ФБ: https://www.facebook.com/Йога-с-Деси-886986321332189/?fref=ts
Цена: 18 лв. (карти Мултиспорт важат)
Сподели