Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 21/11/2014 - 23/11/2014
All Day

Location
Тринити Ритрийт Център


ПУСНИ ДУХА ОТ БУТИЛКАТА

СБЪДНИ ЖЕЛАНИЯТА СИ

Магически ритрийт с Деви

 

21-23 ноември 2014

В Тринити ритрийт център

 

Отново е новолуние и те каня на едно вълшебно пътешествие, в което тотално да разпуснеш сред магическата природа на Балкана в Априлци и да изтърсиш от себе си целия шум, който ти пречи да чуеш истинските си желания.

Ела да намериш духа в бутилката и да го освободиш, за да сбъднеш съкровенните си желания.

Деви ще те преведе през магически ритуали, екстатични танци, много игри и медитации за осъзнаване на приоритетите и желанията.

 

ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА: 108 лв. за 2 нощувки, 2 вкусни домашни закуски и вечери и всички практики + подарък кристал, който ще заредим и активираме за да ни помага в сбъдване на желанията.

 

Деви (Теодора Рачева) поема по пътя на йога през 2002 г. в Лондон и от тогава нестихващото й влечение към познанието за съзнателно живеене я среща с различни световни майстори, всеки от който оставя следа в сърцето й и формира уникалния й стил на преподаване. Интересът и влечението и към медитацията я среща с невероятни канали, като Солара Ан Ра, Хари Баба, Прагийт и др., като получава посвещения в древни тантрически техники и активации в многоизмерните пространства, учейки се да канализира енергии от висшите измерения, които я напътстват по време на медитациите и.
Часовете и са изтъкани от магическо преплитане на йога, медитация, пранаяма, работа с кристали и звуци, мудри и вселенски мъдрости, представени по един лек, но провокиращ начин. Деви е изучавала йога и медитативни техники в Идния, Непал, Бутан, Бали, Щатите и много други места по света, което оформя способността и да среща Изтока и Запада в часовете си. Тя е завършила 200 часов трейнинг с Шива Рей за преподаватели и е асистирала на старши преподаватели по прана флоу навсякъде по света.
Деви успешно реализира своите начинания и проекти и това я вдъхновява да споделя с хората опита си, за да разберат какво наистина искат и да го сбъднат с лекота.

Тя е основател на Център за цялостна трансформация – Мандала, дрехите за йога от органичен памук Омнитом и ритрийт център Тринити.

www.yogamandala.net

www.omnitom.com

www.trinityretreathouse.com

Сподели