Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 24/04/2016
9:30 am - 4:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


За кого е този семинар?

Този семинар e за всеки, които има нужда от презареждане. Той ще ни отведе в детството, времето  на свободното общуване, ще ни върне много от радостта и смисъла в живота. Ако искате да направите списък на мечтите си отново и да полетите високо, да бъдете по-изобретателни, усмихнати и щастливи – този семинар е за вас. Чрез техники от съвременната психология, психотерапия, както и чрез древното познание на суфите, ПранаАна ще ни поведе на вълшебното пътешествие навътре към себе си, в търсене на истинско “Аз”, където ще съзрем неподправената си същност  и ще се свържем с най-верния водач – интуицията.

Какво ще ви даде този семинар? В семинара “Детето в мен” ще отворим широко прозореца на вдъхновението, за да видим кои сме, ще срещнем отново себе си, за да си припомним мечтите си. Обръзът на детето в нас е образ, които ще ни дари с много сила и находчивост, ще ни презреди, ще ни накара да се запитаме отново “Кой съм аз?”, “В какво е моята сила?”, “Какво най-силно желая?”, “Защо съм тук на тази земя?”. Преминавайки през семинара всеки от нас ще придобие умения за наблюдение и контрол над собствените си емоции, над силните си и слаби страни. Това ще ни помогне да се потопим в дълбокото, за да се свържем с вътршната си сила и да се докоснем до сърцето си. Работата в група в защитена среда ще ни помогне да общуваме по-свободно и по-ефективно. Упражненията за самонаблюдение, лекциите, както и включените игри и медитации ще ни позволят да бъдем по-открити и честни. А знанието на древното учение на суфите, ще ни подпомогне в търсенето на “пулса сърцето” и откриването на вътрешната истина, която всеки носи дълбоко в същността си.

Как? Чрез мъдростта на изтока ще провокираме творческия процес, чрез водени медитации и самонаблюдение- ще се докоснем до сърцето, а чрез упражненията за концентрация и ролевите игри ще се учим отново да споделяме и общуваме с ‘’другия” свободно.

Качествата, които се развиват в участниците са:

 • Себенаблюдение
 • Изобретателност
 • Ефективна комуникация
 • Способност за вземане на решения
 • Справяне в необичайни ситуации
 • Гъвкавост и увереност
 • Подобряване на връзката със себе
 • Засилване на желанието за живот и радостни емоции
 • Отваряне към нови възможности
 • Вяра в себе си
 • Искреност и чистота
 • Приемане

Водещ: ПранаАна

Когато любовта е водач, общуването е дар…

Ако искаш
„Ако искаш да откриеш
вечния живот и да живееш
в пустинята лазурна
На безпристрасността,
върви по пътя смело,
без страх от загуба и болка;
Прави всяка стъпка автентично,
рискувай цялото си същество.“
Мевляна Руми

След над 15 години практика и работа като консултант в корпоративния свят тя пренасочва своите усилия за развитие в нова посока, единствената вярна посока- посоката на изява на таланта, развитие на човешкия потенциал и личностно развитие. Обучител, консултант и певица Анна е магистър по икономика специалност “Финанси”, както и Магистър “Артистични психо-социлни практики”, сертифициран водещ по Енергийна психология, Фамилни и системни констелции, Интегративно дишане и други системи за лична работа и самопомощ. Тя е и организатор и водещ на семинари за лична работа и развитие на меки умения. Изпълнител в редица музикални изяви, концерти и фестивали. Работила е с групи на различни места в страната, като иновативният й подход и професионалното отношение й помагат да предаде наученото по неповторим начин.

 

Условия за участие

Цена за участие на един участник – 89 лева

Плащането се прави по банков път на името на Йога студио Мандала или на място в Мандала, най-късно дo 5 дни преди началото на семинара (до 19-ти април). В противен случай не се пази място за участика.

При ранни записвания до 13 април се ползва отстъпка. Таксата за участие е 75 лева.

При групови записвания с минимум 3-ма участника таксата за участие е 75 лева на човек,

независимо от датата на записване за участие.

Местата за участие в групата са ограничени.

Очакваме ви.

0894 488 809

Сподели