Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 12/11/2016 - 13/11/2016
10:00 am - 6:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Щом четеш тези редове ти си човек, който търси себе си, човек, който се стреми да бъде автентичен и да живее в баланс и удовлетворение. Навярно дълбоко в себе си усещаш, че в теб се крият специфични дарби и търсиш начин да ги проявиш и чрез тях да си полезен не само на себе си, но и на всички хора около теб. Може да си тръгнал по пътя на себепознанието от скоро, но вече сигурно си усетил колко силно ни влияе външния свят и как често той ни спира или ни отклонява от пътя, по който сме решили да вървим. Всички сме усещали това!

 

Ако това наистина се отнася за теб – „Wuji Gong и Ген ключовете – Истинска вътрешна сила и въплътено присъствие” – е семинарът, който е следващата правилна стъпка за теб. Защо ли?!

 

На семинара ще се научим как да оставаме верни на себе си, независимо какви са външните обстоятелства. Ще постигнем това като преоткрием своя вътрешен център и се научим да оставаме свързани с него във всяка една ситуация и момент.

 

На семинара ще осъзнаем и заздравим силната роля на тялото в нашия живот. Ние често живеем предимно чрез ума си и това ни носи много стрес, напрежение, объркване и самота. И така забравяме, че тялото ни е носител на знание и мъдрост.

 

Истината е, че когато успеем да се свържем с нашия вътрешен център и тяло, животът ни започва да се променя, той започва да бъде пълен и удовлетворяващ, а естествените ни дарби се проявяват с лекота.

 

Повечето хора са много по-чувствителни, отколкото предполагат. Ние сме като гъби, които попиват вибрации, мисли, колективен стрес и други емоции, които нямат абсолютно нищо общо с нас.

 

Какво да правим тогава?

 

Трябва да разкрием своята вътрешна земя, своя собствен център. Своята вътрешна черна дупка.

Няма как да попречим на психичните вълни от колективния стрес да влязат в нас. Но ако развием своята вътрешна земя, своя вътрешен котел, ние можем да канализираме всичко към центъра, преди то да има шанса да задейства някаква вторична реакция в нас.

 

Как ще постигнем тези резултати?

 

По време на семинара ще съчетаем мъдростта на две уникални системи: WuJi Gong (или Тай Чи за просветление) и Ген ключовете.

 

WuJi Gong е древна техника, която е част от Ци Гун и тя често се нарича Тай Чи за просветление. Тя се отличава със своята простота и в същото време има огромен трансформиращ характер. Онова, което можем да постигнем с един час йога или медитация, може да бъде постигнато с WuJi Gong за 12 до 15 минути прости движения.Повече информация за техниката може да откриете тук.

 

Ген ключовете са система от знания, която по изключително нежен и искрен начин ни показва нашия скрит потенциал в собствената ни ДНК. Чрез ген ключовете можем да си отговорим на въпроси като: Каква е мисията на моя живот? Кое е нещото, което най-много ми пречи да се развивам? Кое е това, което ми помага да се чувствам здрав в тялото си? Най-важното е, че те не само дават отговори на тези въпроси, но и ни показват как да въплътим отговорите в живота си. Повече за ген ключовете може да прочете тук.

 

Съчетаването на тези две учения ще ни помогне да се заземим в тялото си и да погледнем в себе си, като по този начин ние ще открием вътрешния си център и така ще въплътим своята вътрешна сила.

Как ще протече семинарът?

 

През 1-вия ден на семинара ще си поговорим за баланса между ума и тялото . Също ще научим древната духовна практика WuJi Gong или Тай Чи за просветление. Тази красива и много проста за научаване практика е била скрита и пазена в тайна от широката публика цели 800 години. Тя е предавана тайно от учител на ученик. Тази практика лесно може да бъде научена за 3-4 часа.

 

През 2-рия ден ще се гмурнем в едно дълбоко съзерцателно пътешествие на архетипите на 6-те рани, нашите лични ген ключове и как да ги комбинираме с една въплътена практика като WuJi Gong, което ще забърза нашата еволюция и ще ни настрои към нашата истинска сила в живота.

 

Всички ние копнеем за живот изпълнен със синхроничност и поток, в който действията и решенията са в хармония с по-великите сили. Комбинацията между Ген ключовете и WuJi Gong е една много мощна плодотворна сила, която ще пробуди нашата истинска сила.

На семинара ще научим и още:

 

– Защо центрирането в тялото и настройването към енергийното тяло на земята подсилва всичките ни житейски решения и усещане за поток и синхроничност

– Как осъзнаването за шестте човешки нужди и шестте архетипи на линиите в ген ключовете разкрива вашето автентично Аз

– Как енергията и гладът, които се съдържат в нашия сексуален и романтичен копнеж, могат да бъдат пренасочени и култивирани, за да пробудят осъзнаването за нашия автентичен Аз

– Ще разберете разликата между предаване и настройване

– Как чрез духовните учения да създаваме не само вътрешно усещане за истина, а и да уважаваме и задоволяваме основните си човешки нужди.

– Как да се сприятелите и да настроите своя физически център на гравитацията с енергийното тяло на земята.

– Как да използвате Wuji Gong и съзерцанието на вашите ген ключове и линии като цялостен, центриран в тялото, духовен път, който ви изважда от първобитния ум и ви вкарва в синхроничния поток.

– Как да развиете вътрешна стабилност в тялото си, за да не може никоя сила отвътре или отвън да ви извади от вашия истински център.

 

Животът ни е станал много сложен и динамичен и всяка нова практика, която ще доведе до усложняване на ежедневието ни става неизползваема за нас. На семинара ще научим една проста техника, която ще можем да прилагаме всеки ден и която ще ни помогне да вървим уверени и стабилни по пътя, който сме си избрали. И най-голямата истина е безполезна, ако не можем да я въплътим в живота си!

 

Ако и ти си като нас и:

– искаш да живееш автентично и да проявяваш дарбите си в своето ежедневие;
– искаш да си уверен и стабилен в себе си, въпреки случващото се отвън;
– вярваш, че всички отговори са в самите нас.

 

Посети Wuji Gong и Ген ключовете – Истинска вътрешна сила и въплътено присъствие, за да направим поредната правилна стъпка по пътя си заедно.

 

Тъй като Wuji Gong е практика свързана с движение ви препоръчваме и в двата дни да си носите удобни дрехи, които да ви позволяват да се движите свобдно.

 

Цена:

180 лв / единичен билет

300 лв / двоен билет

 

Ако посетите и уъркшопа в петък, 11 ноември, цената е 190 лв/ единичен и 310 лв / двоен билет

Сподели