Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 03/03/2017 - 05/03/2017
10:00 am - 6:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Когато чуем друг човек да говори, повечето пъти ние не слушаме, а чуваме нашето собствено разбиране и интерпретация на нейните или неговите думи. Другият човек чувства това и или ще се разстрои, или ще се опита още повече да бъде разбран. Този начин на общуване не е подхранващ и често води до изнервеност, умора или желание да се избяга от ситуацията.
В този семинар ние ще учим изкуството на истинското слушане и общуване.
Истинското слушане означава, че можем да чуем какви думи наистина са изречени. Също означава, че ще можем да почустваме тези думи през сърцето си, а в същото време да сме присътващи като слушаща тишина.
Истинското общуване има нужда от способността да усетим важността и истината на нашите собствени думи.Всички наши думи имат нужда да бъдат дълбоко почуствани.Понякога е нужно време, за да позволим на думите да дойдат. А понякога тишината е най-добрия отговор.
В тези три дена, в атмосферата на грижа, уважение и тишина ние ще сме заедно, за да изследваме слушането и споделянето с любов.Това изкуство може дълбоко да повлияе на начина, по който се отнасяме със себе си и сдругия. То може да внесе повече цялостност и яснота в живота ни.
Дати: 3,4,5 март 2017
Място : София, Студио MANDALA
Цена: 150 евро до 20 февруари
180 евро след това
За контакти : Бахуля ( 0888 286 984, еlvirab@mail.bg)
–––––
За водещите:
Амарга и Свабаво са ученици на Ошо, които от много години споделят любовта си, както един към друг, така и към пътя на трансoформацията и осъзнаването. Амарга работи с шамански лечебни енергии и рейки, специализирала е за работа със шока и травмата, а Свабаво е прилага собствен подход за вплитане на медитацията и наблюдението в ежедневието и приемане на живота с лекота и радост. Понатоящем живеят в Холандия , като водят семинари на много места по света. От повече от 10 години провеждат ежегодно семинари в у нас, както заедно така и поотделно, които се радват на голям интерес сред търсещите духовно израстване в България. Целият процес е вдъхновен от визията на Ошо за съвременния човек и съдържа медитации и техники, създадени от него.

3 март – 10:00 – 19:00 ч.

4-5 март – 8:30 – 18:30

Сподели