Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 31/08/2015
6:30 pm - 9:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Деви и Михалис те канят на една изключително балансираща и изцеляваща сесия по чакрите, с която ще направим фини настройки по основните ни енергийни центрове. Ще интегрираме ефирното ни тяло като цялостна и неразделена система, която има пряко въздействие върху физическите ни преживявания. Тръгвайки от земните енергии, ще преминем през елементите и чак до космическите измерения, използвайки пасивни йога пози, мантри, звуци и вибрации от пеещи купи и други инструметни, утвърждения и етеричен аромат ELEVATION на DoTERRA, който да ни помогне да се издигнем към висините.

Всяка чакра резонира на различна вибрация и поради импулсите, които получаваме от вън, можем да дебалансираме чакрата и енергията да се блокира. С помощта на пеещите купи и специално подбраните пози за всяка чакра, тези блокажи могат директно да се повлияват и енергийният поток да се освободи, така че баланса да се възвърне и да се усети дълбок мир.

С помощта на пеещите купи от Непал и други инструменти от различни краища на света, Михалис ще те пренесе незабавно в състояние на медитация и дълбока релаксация, докато Деви те превежда през соматичните преживявания чрез асаните, заменяйки остарели вярвания с нови и позитивни утвърждения, които да се запечатат дълбоко в съзнанието ти, докато си в състояние на дълбок покой. Така, когато се завърнеш в ежедневната реалност ще имаш възможността и капацитета да се справяш с лекота с предизвикателствата от перспективата на разбирането и приемането.

Заповядай на тази сесия, за да се подготвиш за предизвикателствата, които новият сезон ще донесе и да влезеш в работния ритъм на пълен капацитет.

ДВАМА ОТ ВАС ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ НАГРАДИ:

НАГРАДА 1 –  10 ml. чисто етерично масло от лавандула (висококачествено)

НАГРАДА 2 –  ИНДИВИДУАЛНА СЕСИЯ С МИХАЛИС (половин час)

Повече за Михалис тук

Повече за Деви тук

Само с предварително записване на 0894488809
Местата са ограничени
Цена: 25 лв
Ако сте с карта, може да доплатите 15 лв.
Сподели