Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 15/05/2016
9:00 am - 12:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Практически встъпителен семинар в новата програма за освобождаване от делничните затвори: тревога, стрес и напрежение и за полет на свободната душа

По време на семинара:
• Увод в Йога на 21 век – ще научите как да разграждате на нервните импулси на стреса и напрежението чрез начален комплекс от специални психофизически упражнения. Ще получите личен ключ за разчистване и синхронизиране на нервните пътища по приятен и достъпен начин. Тази нова практика е подходяща дори за натоварени дни и не изисква предварителен опит с йога.
• Състоянието „фаза“. Ще навлезете в удивителния свят на съвременните психични технологии на границата на заспиването за разкрепостяване на душата от емоционалното бреме и промяна на посоките в живота. Ще упражнявате първи набор от ефективни техники за превключване от състояние на унилост и потиснатост към състояние на вдъхновение и свободен полет.
• Йога нидра – ще практикувате йога на осъзнатото сънуване с моменти на отделяне от света на материалното и пътешествие-полет на освободената душа в измеренията на необятното. Това преживяване снема безпокойствата и тревогите от делника и ще ви изпълни с чиста и светла енергия и спокойствие.

Моля елате най-късно до 08:45. Бъдете с удобни, свободни дрехи. Не се разрешава внасянето на телефони в залата! Образователна програма за участници в добро физическо и психично здраве.
Внимание!!! Местата за семинара поради спецификата на практиката са ограничени.
Запишете се още сега!

Водещ: Любомир Розенщайн
Записване на телефон 0894 488 809 и info@yogamandala.net,
София, бул. Мария Луиза 58, ет. 5
Такса за участие : 36 лева.
При ранно записване и заплащане най-късно до 18 апр вкл. – 27 лева

Сподели