Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 02/10/2015
7:00 pm - 9:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Започваме новия сезон в Йога Мандала с едно специално събитие. Два часа. Двама гонг майстори. Четири гонга. Четирима изпълнители. Множество звуколечебни инструменти.

Едно уникално съчетание на класическа йога и звукова терапия, която ще ви оттърси от стреса и напрежението, от застоялите мисли и емоции, ще ви хармонизира и балансира, като ви пренесе в състояние на дълбока релаксация и медитация.

Ще започнем с леснодостъпни физически и дихателни упражнения от Хата Йога за раздвижване на тялото, освобождаване на блокажите и хармонизиране на енергиите след изморителната работна седмица. Ще използваме Йога Нидра за дълбока релаксация и посяване на позитивни утвърждения за пречистване на подсъзнанието. След това ще направим едночасова звукова сесия с цяло богатство от звуколечебни инструменти, които ще задълбочат релаксацията и ще ви пренесат в медитативно състояние. Звуколечебни гонгове, хималайски пеещи купи, тибетски звънчета, индийски хармониум, индианска флейта, австралийско диджериду, френски коши, шамански барабан, свещено тониране и обертоново пеене ще направят всичко това за вас.

В сесията ще вземат участие двама от първите гонг майстори в България, практикуващи в няколко йога центъра в София. На тях ще им асистират още двама изпълнители на различни инструменти за създаване на богата звукова атмосфера.

Започваме точно в 19:00 ч. в Зала Мандала. Елате по-рано, за да запазите желаното от вас място.

Вход: 20 лв.

За пълен комфорт ви препоръчваме да си носите удобно спортно/йога облекло.

Сподели