Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 20/01/2018
2:00 pm - 4:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Йога и медитация с гонг е древно съчетание на две силно въздействащи древни практики за пречистване и хармонизиране на енергийното ви тяло.Съчетанието на йога асани със звукова терапия ще ви помогне да се освободите от натрупаното напрежение и стрес, ще ви отърси от застоялите мисли и потиснати негативни емоции и ще отвори съзнанието и сърцето ви за новото.
Състои се от 60 мин изпълнение на асани, които загряват и тонизират тялото до кулминация, последвани от забавяне на темпотос по-бавни и отпускащи пози, целящи отпускане. След приключване на физическата част ще се отпуснете за 60 мин дълбока релаксация под въздействието на два гонга и тибетски купи. Това пътешествие под звуците на лечебните инструменти ще „измие“ по-финито ви тяло, както водата измива физическото.
Вибрациите на гонга и тибетските купи са лечебни, заради простия и изчистен звук, който излъчват. Нашите инструменти са ръчно изработени на специални честоти, които влизат в резонанс с човешкото звуково поле и освобождават нехармоничните вибрации в тялото. Когато всичко ненужно е отстранено, изгрява силата на интуицията и се връщаме към нашето естествено състояние на връзка с Висшия Аз.Единият гонг е тониран на вибрацията на цветето на живота, съответстващо на сърдечната чакра. Вторият е специално изработен с вибрацията на планетата Сатурн, съответстваща на коренната чакра.

Ние – Георги (йога инструктор) и Весела (нутриционист и йога инструктор) ще ви преведем през магическия свят на звуците и ще се погрижим за едно неповторимо сетивно преживяване.

Кога: 20 януари 2018, 14:00 – 16:00
Къде: Мандала – център за цялостна трансформация, бул. Княгиня Мария Луиза 58
Цена: 15лв. Или карта Multisport !
Йога и медитация с гонг и тибетски купи

Сподели